Experts

Managing Director

Rob Kusters

In zijn studententijd, in de late jaren ’80 reisde Rob Kusters, oprichter en directeur van Pacific Island Travel, hij vaak naar bestemmingen in de Stille Zuidzee. Als student reisde hij vaak met zijn rugzak, deze dagen reist hij wat luxer met zijn vrouw en kinderen. Het avontuur is nog steeds hetzelfde, adembenemende schoonheid, warme en vriendelijke cultuur en prachtige natuur. Zodra u een reis naar de Stille Zuidzee heeft gemaakt wilt u altijd terug!

Afdeling Verkoop

Jurgen Pol

Jurgen is een all round globetrotter met jarenlange reiservaring in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee. Hij begon te reizen toen hij 18 jaar oud was en is er nooit meer mee gestopt. Hij houdt van de mooie vriendelijke cultuur van de bewoners en het spectaculaire landschap van de Stille Zuidzee. Jurgen komt twee keer per jaar terug, want hij is verslaafd aan de prachtige bestemmingen!

Margret Stornebrink

Margret Stornebrink

Margret werkt momenteel al meer dan 21 jaar als een Pacific specialist. Zij kan geen genoeg krijgen van de eilanden en heeft erg vaak naar de bestemmingen gereisd. Zowel op het land als onder water, zij is ook een fervent duiker.

Sylvie Jansen

Sylvie Jansen

Sylvie heeft een aanstekelijke passie voor reizen en houdt er van om haar persoonlijke ervaring met haar klanten te delen. Sylvie is vanaf 2009 werkzaam als reisspecialist bij Pacific Island Travel.

Jaarlijks keert zij terug naar onze bestemmingen om zich onder te dompelen in al het moois wat de Stille Zuidzee te bieden heeft.

Haar reiservaring bestaat uit uitgebreide reizen door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, de Cook Islands, Vanuatu & Frans Polynesië.

Het leukste aan werken bij Pacific Island Travel vindt zij het dagelijks bezig zijn met het samen stellen van onvergetelijke reizen. 

Marloes van Spijk

Marloes van Spijk

Marloes heeft voor haar stage in Sydney gewoond, de meest veelzijdige stad die voor ieder genoeg te bieden heeft. Na de vele hoogtepunten van Australië te hebben bezocht, haar laatste avontuur was de verlaten Westkust van Australië. Daarnaast het prachtige Nieuw-Zeeland al meerdere malen bezocht; de afwisselende natuur en het mooie landschap blijft je verbazen. Elke reis is weer een nieuwe ontdekkingsreis naar mooie, nieuwe bestemmingen. Het echte Pacific gevoel had Marloes in Fiji, een paradijs waar iedereen van droomt… en is in werkelijkheid nog mooier!

Lana Heere

Lana Heere

Lana heeft een grote passie voor avontuurlijke reizen en maakt graag kennis met andere culturen en de lokale keuken. Haar andere passie is fotograferen, waarmee ze veel van haar avonturen en prachtige momenten vastlegt. Lana heeft langere tijd gereisd in Australië en Nieuw-Zeeland. Zij hoopt in de toekomst nog een prachtige reis naar Papua Nieuw Guinea en/of Vanuatu te maken. Maar de volgende bestemming op haar lange lijst is Fiji.

Merel Geene

Merel Geene

Merel is enthousiast, avontuurlijk en verslaafd aan reizen. Haar avonturen in de Stille Zuidzee; een half jaar gereisd in heel Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. De volgende bestemming op haar lijst; de Cook Eilanden.

Jessica Klement

Jessica Klement

Jessica is verslaafd geraakt aan Australië sinds zij 4 maanden gewoond heeft in Sydney en daarna dit prachtige land is doorgereisd. Hoogtepunten van de reis vond zij de Red Centre met de imposante Uluru rots en de prachtige gekleurde zonsondergangen en de Great Barrier Reef. Ook Nieuw Zeeland heeft veel indruk op haar gemaakt, met haar favoriet Mt. Cook. Fiji is de kers op de taart! Een magische bestemming om nooit te vergeten en absoluut de moeite waard om een bezoek aan te brengen!

Afdeling Reserveringen

Diana Maestre

Diana’s favoriete bestemming is de Stille Zuidzee. Voor haar huwelijksreis is zij het eerst afgereisd naar de Stille Zuidzee en sindsdien blijft zij de vele magische bestemmingen regelmatig verkennen. Diana heeft ook veel gereisd in heel Nieuw-Zeeland, Australië en Hawaii.

Natasja Smit

Na een verblijf van vijf maanden in heel Australië en Nieuw-Zeeland werd Natasja verliefd op de Stille Zuidzee. Hoogtepunten in Australië waren duiken in het Great Barrier Reef en de New Years Eve festiviteiten in Sydney. Hoogtepunt in Nieuw-Zeeland was skydiven boven de locatie van Lord of the Rings, Mt Doom (Mount Ngauruhoe).

Yoni Horbach

Yoni doet niets liever dan de wereld over reizen! Ze heeft vijf maanden voor haar stage in Australië gewoond en is op reis geweest naar Nieuw-Zeeland. Hoogtepunt in Australië is zonder meer The Outback en in Nieuw-Zeeland de excursie naar White Island. Haar droom is om de hele Pacific te zien, maar heel hoog op haar lijst staat een vakantie naar Frans-Polynesië.

Afdeling Marketing

Lara Haagsma

Lara heeft veel bestemmingen in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee gezien. Haar favoriete bestemming in de hele wereld is Vanuatu. Zij vertelt graag over haar onvergetelijke ervaring tijdens een bezoek aan een stam op Malekula – Vanuatu (hierboven afgebeeld).

Mike Schouten

Mike Schouten

Mike vindt reizen fantastisch! Elke bestemming heeft zijn eigen unieke plekken en elke reis is een nieuw avontuur. Zijn passies; Online Marketing en Toerisme. Hij houdt van reizen, verschillende culturen en talen te leren kennen en bezoekt jaarlijks een bestemming waar hij nog nooit is geweest. Zijn droom; ooit een keer reizen naar de Stille Zuidzee.

Lisette de Graaf

Lisette de Graaf

Als kind al droomde Lisette ervan de wereld te ontdekken. Een droom die ze inmiddels volop aan het najagen is! Vooral Australië heeft haar hart gestolen, maar eigenlijk brengt iedere bestemming bijzondere ervaringen en prachtige herinneringen met zich mee. Haar doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen te inspireren tot het maken van een eigen reis. Haar motto: ontdek, ervaar en geniet!