ANVR

Uw zekerheden

In de 25 jaar van ons bestaan hebben we ondertussen een reputatie opgebouwd als meest gespecialiseerde reisorganisatie op de bestemmingen in de Pacific. We weten dus als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden voor een geslaagde reis.

Een Pacific reis is voor iedereen bijzonder, het is immers vanwege de grote afstanden een reis die u niet elk jaar zult maken. Alle reizen naar de andere kant van de wereld dienen gedegen voorbereid te worden, het is als zo vaak - de zwakste schakel in uw reisschema bepaalt de kwaliteit van het geheel.

Om ook onvoorziene omstandigheden goed te kunnen opvangen, werken we samen met de beste agenten ter plaatse. Prijsvoordeel halen wij louter door grote volumes te boeken (we zijn marktleider op de Pacific), niet door water in de wijn te doen ten aanzien van de kwaliteit van onze reisonderdelen. Daar kunnen onze klanten al jaren van op aan. Daarom hebben we meer repeaters (klanten die steeds weer bij ons terugkeren) dan wie dan ook voor onze bestemmingen.

Uw zekerheden staan bij Pacific Island Travel hoog in het vaandel! Wij zijn aangesloten bij: 

 • ANVR
 • SGR
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen
 • IATA

Wij gaan ervan uit dat u op reis gaat met een goede reis- en annuleringsverzekering. Als u reist in het regenseizoen, adviseren we u tevens een omboekverzekering af te sluiten. We werken samen met de Europeesche en helpen u graag bij het afsluiten van een kortlopende of doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen)

Pacific Island Travel is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en bij de vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website en in onze reisgidsen worden aangeboden onder het beding dat de ANVR- Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op onze website of in onze reisgidsen, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Het boekingskantoor zal u een exemplaar van deze brochure verstrekken. Gebeurt dat niet, vraagt u er dan om. De brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie.

De voordelen van boeken (via internet of direct) bij een ANVR reisorganisatie

Onderstaand geven we 10 redenen om op internet bij ANVR-ondernemingen te zoeken en te boeken.

 1. Reisorganisator vooraf bekend
  U weet  precies welke ANVR-reisonderneming uw reis uitvoert en daarvoor verantwoordelijk is, vóórdat u een boeking maakt.
 2. Alle contactgegevens worden vermeld
  U weet hoe en wanneer u de ANVR-reisonderneming kunt bereiken voor informatie, boekingen of vragen.
 3. Altijd een duidelijke boekingsprocedure
  U kunt eenvoudig, zonder onnodig te zoeken, bij ANVR-leden een duidelijk stappenplan doorlopen om tot een boeking te komen.
 4. Geen definitieve boeking zonder muisklik
  Uw boeking is pas definitief als u daartoe opdracht heeft gegeven via een muisklik. U kunt bij ANVR-leden dus niet zomaar aan een boeking vastzitten.
 5. Duidelijke voorwaarden
  U weet of de ANVR reis- of boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op uw reis en u kunt ze opslaan en/of printen, zodat u ze rustig kunt nalezen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.
 6. De privacy van uw persoonsgegevens is gewaarborgd
  Als u op de website uw persoonsgegevens moet invullen, weet u altijd voor welk(e) doel(en) uw persoonsgegevens worden gebruikt.  Dit zetten ANVR-leden erbij.
 7. Recht op inzage, wijziging en verwijdering persoonsgegevens
  U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, wijzigingen te laten aanbrengen of deze te laten verwijderen. Uw gegevens blijven zo up-to-date.
 8. Herleidbare reclame
  Reclame van derden op de website van een reisonderneming is altijd duidelijk te herkennen en te herleiden.  ANVR-leden houden zich aan deze regel.
 9. Geen overbodige reclame
  U kunt aangeven via de website van ANVR-leden als u geen prijs stelt op het ontvangen van aanbiedingen en/of nieuwsbrieven van de reisonderneming.
 10. Jaarlijkse controle
  De website van de ANVR-leden wordt jaarlijks gecontroleerd aan de hand van de ANVR internetgedragscode die regelmatig wordt geactualiseerd.

Voor meer informatie over de ANVR bezoekt u de ANVR website.

Bekijk hier de ANVR reizigersvoorwaarden.

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Worldwide Travel Group (KvK 33251276) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) en overige ANVR-informatie.