Over ons

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen. Een Rond-de-Wereld reis kunnen we dus in zijn geheel uitvoeren. Wij geven u uiteraard informatie uit eerste hand. Wij hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar de Pacific en kennen deze gebieden als geen ander. Graag zijn we u van dienst bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Onze medewerkers weten uit eigen ervaringen alles van de bestemmingen. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt die aan al uw verwachtingen voldoet.

Onze werkwijze

Onze brochure en website vormen vaak de eerste kennismaking. U kunt onze brochures telefonisch aanvragen. Stel dat één van onze reizen u aanspreekt, dan maken we graag voor u vrijblijvende offerte van uw reisplan. Het bijbehorende vluchtschema vermeld de benodigde vliegverbindingen, waarop gedurende de looptijd van de offerte een optie wordt gehouden. U kunt een offerte aanvragen middels het online offerte aanvraagformulier. Doorgaans maken we de offerte binnen 5 werkdagen.

Als u aangeeft gebruik te willen maken van het aangeboden reisvoorstel, dan gaan we over tot boeken van uw reis. U ontvangt een boekingsoverzicht die u nauwkeurig dient te checken, alleen de hierop vermelde reisonderdelen worden voor u geboekt. U kunt geen aanspraak maken op reisonderdelen die niet op dit boekingsvoorstel staan vermeld.

Conform de ANVR voorwaarden dient u bij boeking een aanbetaling van 25% van de reissom te voldoen. Tevens dient u bij boeking al uw persoonlijke voorkeuren door te geven die invloed hebben op de te reserveren reisonderdelen. Als wij alle reisonderdelen bevestigd hebben gekregen van onze leveranciers bevestigen we de reis aan u. Opgave van wijzigingen in het reisplan of extra voorkeuren kunnen wijzigingskosten tot gevolg hebben.

Zes weken voor vertrek dient de hele reissom betaald te zijn. Twee weken voor vertrek ontvangt u dan alle reisbescheiden (vouchers, tickets, ed.). Bij thuiskomst van uw reis ontvangt u van ons een enquêteformulier. Met uw bevindingen kunnen we onze service uiteraard nog verder verbeteren, want er blijft immers altijd wat te leren.

Uw zekerheden

Bij Pacific Island Travel boekt u met zekerheden! Wij zijn aangesloten bij: 

Worldwide Travel Group

Pacific Island Travel is een onderdeel van Worldwide Travel Group. Worldwide Travel Group is een Nederlandse touroperator die bestaat uit verschillende gespecialiseerde direct selling organisaties en online boeking websites. De merken zijn opgericht door verschillende wensen van onze klanten en bestemmingen waar wij in gespecialiseerd zijn. 

Impala Tours

Impala Tours is gespecialiseerd in reizen naar Zuidelijke Afrika en de Indische Oceaan. Impala Tours biedt u de grootste keus en beste prijzen voor reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Kenia, Tanzania, Malawi, Mozambique en Zambia. Ook biedt Impala Tours exotische reizen naar de eilanden Mauritius, de Seychellen, La Réunion en Madagaskar; de echte Parels van de Indische Oceaan. 

Cheap Campers

Heeft u zelf al uw tickets geregeld en bent u alleen nog op zoek naar een mooie camper? Cheap Campers is onze online boeking website en is dé specialist voor camperreizen in Australië & Nieuw-Zeeland en Amerika & Canada!