• Vakantie Palmerston North - Nieuw-Zeeland
0

Vakantie Palmerston North - Nieuw-Zeeland

Bezoek Palmerston North tijdens je rondreis Nieuw-Zeeland

Het plaatsje Palmerston North, dat op het zuidelijk deel van het Noordereiland ligt, is niet de plek waar veel bezoekers aan Nieuw Zeeland op af komen. Voor reizigers die op weg zijn naar Wellington is deze plaats een prima stop om een lange rit te onderbreken. Het is een plezierig stadje dat na Dunedin de tweede universiteitsstad is, en daardoor een relaxed studentensfeertje uitstraalt. Er worden in de zomer veel theater- en muziekvoorstelling-en gegeven, vooral op en rond The Square in hartje stad. The Square is een park van ongeveer zes hectare groot en een prima plaats om te relaxen en mensen te kijken.

Palmerston North heeft daarnaast nog een aantal musea, waarvan de Manawatu Art Gallery en het Te Manawa Museum de moeite waard zijn. De Manawatu Art Gallery is een interessante galerie vol met moderne kunst met daarbij de nadruk op het werk van Nieuw Zeelandse kunstenaars uit de jaren '70. Het Te Manawa Museum herbergt drie verschillende musea die historie, kunst en wetenschap combineert. Ook kinderen kunnen hier plezier beleven in het gedeelte 'Kids Own', met tunnelavonturen, een muur met bevroren schaduwen en een ultraviolette kamer. Houdt u van Rugby bezoek dan het Rugby Museum, waar u de geschiedenis van deze sport in Nieuw Zeeland kunt beleven zowel in beeld als geluid.

 

Hoogtepunten van Palmerston North

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Palmerston North.


Manawatu Gorge

De imposante Manawatu Gorge ligt op ongeveer 15 kilometer noordelijk van Palmerston North. Door de gorge stroomt de Manawatu River op een wel heel vreemde manier. De rivier gaat eerst in oostelijke richting, als het ware berg op, om vervolgens om te draaien in westelijke richting, richting de Tasmanzee. Door deze merkwaardige 'twist', is een tochtje per jet-boat voor de liefhebbers uniek. De jet-boat scheurt langs de steile wanden van de gorge en maakt hier en daar een spin van 360 graden. Wilt u dit meemaken dan kunt u trips boeken in Palmerston North.

The Herb Farm

Bent u moe van het reizen door Nieuw Zeeland en even aan rust en ontspanning toe? In The Herb Farm gardens kunt u heerlijk bijkomen in de 14 verschillende kruidentuinen die u hier kunt vinden. Elke tuin heeft zijn eigen thema en u hebt de mogelijkheid met een gids door de tuinen te lopen waarbij u informatie krijgt over de diverse kruiden en de werking hiervan. Ook kunt u deelnemen aan een workshop waarbij u onder begeleiding uw eigen "beauty product" kunt samenstellen. Hebt u daar geen zin in of geen tijd, dan kunt u in de winkel het product van uw keuze kopen.

Reizen naar Nieuw-Zeeland

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Nieuw-Zeeland geselecteerd:


Nieuw-Zeeland Flycamper met Cathay Pacific
27 dagen incl. vlucht met Cathay Pacific, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur
Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze flycamper kunt u zelf uw route bepalen alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 1985,- per persoon
Nieuw-Zeeland Flydrive met Cathay Pacific
27 dagen Nieuw-Zeeland vakantie inclusief vlucht met Cathay Pacific, 2 hotelovernachtingen, ferry-oversteek en 22 dagen huurauto
Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze flydrive kunt u zelf uw route bepalen - alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. Deze aanbieding is op basis van internationale lijndienstvluchten van Cathay Pacific.
Al vanaf € 2055,- per persoon
Nieuw-Zeeland en Rarotonga
Retourvlucht Nieuw-Zeeland met gratis stopover van 6 dagen in Rarotonga, Cook Islands. Overnachtingen met ontbijt en transfers op Rarotonga inbegrepen.
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Cook Eilanden, puur genieten! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. Deze aanbieding combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een gratis stopover op Rarotonga, het bijzonder mooie hoofdeiland van de Cook Eilanden. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 2190,- per persoon
Nieuw-Zeeland Flycamper met verlenging Fiji
35-daagse reis Nieuw-Zeeland met strandverlenging in Fiji incl. vluchten, 2 overnachting Nieuw-Zeeland, 25 dagen camperhuur en 5 nachten Fiji.
Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze fly-camper kunt u zelf uw route bepalen, alleen de 2 nachten hotel bij aankomst zijn voor u gereserveerd. De reis sluit u af met 6 dagen strandverlenging aan het prachtige strand van Natadola Beach op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.
€ 2950,-
Droomreis Nieuw-Zeeland en Stille Zuidzee
32 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 22 dagen autohuur en arrangement op eiland
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Stille Zuidzee! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. De Droomreis combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 3215,- per persoon
Droomreis Nieuw-Zeeland & Cook Eilanden
32 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 22 dagen autohuur en arrangement op Cook Islands
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Cook Islands! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. De Droomreis combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een stopover in de Cook Islands
Al vanaf € 3215,- per persoon
Nieuw-Zeeland Autorondreis -  Standaard
28 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 24 overnachtingen en 24 dagen autohuur
Een goede voorbereiding op uw reis naar Nieuw- Zeeland is het halve werk. Dit temeer aangezien veel reizigers in korte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland willen zien. Vaak is er tijd tekort om alle hoogtepunten te zien. Gelukkig kunnen wij u een eind op weg helpen. Met deze autorondreis hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken van hotels. U bent er van verzekerd dat u steeds overnacht in een aangenaam onderkomen.
Al vanaf € 4330,- per persoon
B&B Autorondreis Nieuw-Zeeland - compleet
32 dagen Nieuw-Zeeland incl. vlucht met Emirates, 28 overnachtingen, excursies, ferry-oversteek, 26 dagen huurauto
Bij deze individuele autorondreis rijdt u zelf volgens een vooraf vastgestelde route met de huurauto en overnacht u in een Bed & Breakfast, lodge, farmstay of een hotel. U zult steeds kunnen genieten van het directe contact met uw Kiwi gasheer/gastvrouw en iedere ochtend krijgt u een fantastisch ontbijt geserveerd. De reis is ook in omgekeerde richting mogelijk van Christchurch naar Auckland.
Al vanaf € 6325,- per persoon

Hotels en Resorts in Palmerston North

Een selectie van de hotels en resorts in Palmerston North:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Nieuw-Zeeland

Voor informatie over vervoer in Nieuw-Zeeland verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Nieuw-Zeeland-pagina.

Terug naar boven