The Interislander Ferry

De ferry tussen Noorder- en Zuidereiland boekt u bij Pacific Island Travel!

Interislander Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

Interislander Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

De oversteek van de Cook Strait met de Interislander Ferry is één van de mooiste ferryovertochten ter wereld.

De ferryovertocht tussen het Noorder- en Zuidereiland duurt ca. 3 uur. De Cook Strait en de Marlborough Sounds bieden een adembenemend panorama.

We raden aan uw ferryverbinding zo vroeg mogelijk te boeken, eventueel samen met uw voertuig, en vooral in het hoogseizoen. Ter plaatse kunt u uw ferryverbinding probleemloos omboeken (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Bij check-in moet u als passagier zonder voertuig min. 45 minuten voor vertrek aanwezig zijn en met voertuig min. 60 minuten voor vertrek. Op vertoon van uw voucher ontvangt u uw ferryticket. De bagage (30 kg per persoon) moet ingecheckt worden.

Premium Lodge Lounge op de Interislander FerryTips
Boek Premium Plus Lounge (als Business Lounge op luchthaven) en geniet van comfortabele stoelen en gratis snacks en drankjes.

Op de Kaitaki ferry kunt u tegen een toeslag een kajuit boeken (ideaal voor wie extra rust wenst).


Ferry timetable

Afvaartijden vanaf Wellington
Dagelijks om 02.25 uur, 08.25 uur, 10.25 uur (alleen in het hoogseizoen van 10.11. tot 30.04), 14.05 uur en 18.25 uur.

Afvaartijden vanaf Picton
Dagelijks om 06.25 uur, 10.05 uur, 13.10 uur, 14.25 (alleen in het hoogseizoen van 10.11. tot 30.04), 18.05 uur en 22.25 uur. Gelieve bij boeking uw gewenste afvaartijd door te geven. Kaitaki Plus alleen vanaf 18 jaar.

Veerboten

Interislander heeft 3 schepen varen tussen Wellington en Picton. De Arahura, Aratere en de Kaitaki, ze bieden allen hetzelfde comfort.

* Entertainment
* Restaurant
* Bar
* Winkeltje
* Wifi internet
* Kajuit op de Kaitaki

Terminals

Ferry terminal in Wellington

De terminal vindt u in Aorea Quay en is geopend van 06.30-18.15 uur. Openingstijden zijn afhankelijk van de ferry.
De terminal in Wellington heeft verschillende faciliteiten waaronder, een cafe, kiosk, toiletten, accommodationboard, taxi standplaats en verschillende autoverhuurmaatschappijen

Ferry terminal in Picton
De terminal is geopend van 08.00-20.00 uur op maandag t/m zaterdag en op zondag van 08.00-23.00 uur. Openingstijden zijn afhankelijk van de ferry.
De terminal in Picton heeft verschillende faciliteiten waaronder, een cafe, kiosk, toiletten, accommodationboard, taxi standplaats watertaxi opstap, Coastal Pacific Train station en verschillende autoverhuurmaatschappijen

Voorwaarden en belangrijke informatie

Voor de actuele voorwaarden en belangrijke informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag met het reserveren van de Inter Islander Ferry.


Terug naar boven