• Maui Campers Nieuw-Zeeland
 • Maui Campers Nieuw-Zeeland
 • Maui Campers Nieuw-Zeeland
0 1 2

Maui Campers Nieuw-Zeeland

Maui camper huren in Nieuw-Zeeland? Maui camperhuur bij Pacific Island Travel!

Maui Rentals maakt samen met Britz en Mighty deel uit van de THL groep. Deze groep verhuurt de meeste voertuigen in Australië en Nieuw-Zeeland en heeft ook het grootste aantal depots.

Alle voertuigen zijn schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie. Maui investeert continue in nieuwe modellen en design en heeft milieuvriendelijke (Euro 4) voertuigen met automatische versnellingen. De voertuigen van Maui zijn 0-3 jaar oud. De keukens zijn van goede kwaliteit en u slaapt in superieur beddengoed.

Maui hanteert seizoenstarieven. Indien u meerdere campers huurt van Maui of Britz mogen deze gecombineerd worden voor het langetermijn huurtarief. U mag combineren tussen Australië en Nieuw-Zeeland en tussen de verhuurders Britz en Maui, u dient wel binnen 3 maanden de campers te hebben gehuurd.


Waarom Maui Campers Nieuw-Zeeland?

 • Compleet ingerichte en vrij nieuwe campers met modern design;
 • Bij meerdere huurperiodes (van minimaal 5 dagen) bij Maui en Britz in Australië en Nieuw-Zeeland, worden de huurdagen samengeteld. Het totaal van alle huurdagen bepaalt de prijs;
 • Korting op de seizoensprijs vanaf 21 dagen;
 • Maui heeft Nederlandstalige medewerkers en handboeken in het Nederlands;
 • Uitvoerig informatiemateriaal, campinggids en wegenkaarten (ter plekke);
 • 24 uur per dag ondersteuning;
 • Moderne verhuurkantoren met douches en thee en koffie, zodat u relaxed op weg kunt;
 • 3 depots in Nieuw-Zeeland, naast Auckland en Christchurch ook Queenstown.

Campertypes van Maui Campers Nieuw-Zeeland

Campertypes van Maui Campers Nieuw-Zeeland

Onderstaand een overzicht van de campertypes van Maui Campers Nieuw-Zeeland.

Neem uw wereld mee op reis
Flexibele en ruime slaapmogelijkheden - knap interieurdesign in U-vorm achteraan voor verschillende mogelijke bedconfiguraties. Externe uitschuifbare BBQ. Uitschuifbaar LCD-scherm en DVD-speler. Automatische versnellingsbak. Ruime bergruimte voor golf clubs, hengels en zelfs één grote reiskoffer onder het bed.
Leuke, compacte camper voor 3.
De camper is uitermate geschikt voor twee volwassenen met een kind. Er is een douche en toilet, tweepersoonsbed, maar er is ook de mogelijkheid dit bed als twee éénpersoonsbedden op te maken. Verder is er een eenpersoonsbed voorin.
Bovendien heeft de Ultima automatische versnellingen en is luxe afgewerkt.
Een nieuwe manier van reizen
Eigentijds design met de sfeer van een appartement - warme neutrale kleuren, houten vloeren, echt lederen fauteuils, leeslampen en ruime leefruimten. Draaistoelen vooraan in combinatie met tabel achteraan voor extra veelzijdige eetruimte. Echt lederen stoffering. Extra ruime bedden - achterste bed is "king size". Grote ruimte boven cabine. LCD-scherm en DVD-speler. Automatische versnellingsbak. Zeer veel bergruimte.
Samenzijn
Eigentijds design met de sfeer van een appartement - warme neutrale kleuren, houten vloeren, echt lederen fauteuils, leeslampen en ruime leefruimten. Echt lederen stoffering. Twee leefruimten. Extra ruime bedden. Gezinskoelkast. LCD-scherm en DVD-speler. Automatische versnellingsbak. Enorme bergruimte.

Depots van Maui Campers Nieuw-Zeeland

Auckland, Christchurch en Queenstown 
Geopend: dagelijks van 08.00 tot 16.30 uur.
Gesloten: 25 december

Overname en teruggave
Wees ruim voor sluitingstijd bij het depot voor overname en teruggave. Als u terugvlucht voor de middag vertrekt, is het aan te bevelen de camper een dag eerder terug te geven.

Het voertuig moet schoon, met lege afwater en wc tank, volle benzine/diesel tank terug worden gegeven. Anders worden kosten in rekening gebracht.

Type voertuig
Campers kunnen wat betreft merk, model, jaargang, motor en technische specificaties iets van elkaar verschillen. Dit geldt ook voor de uitrusting en de slaapplaatsen. Maui behoudt het recht een voertuig van een hogere categorie ter beschikking te stellen. Daaruit resulterende kosten zoals een hoger brandstofverbruik zijn voor rekening van de klant.

Extra's te huur bij Maui Campers Nieuw-Zeeland

Extra uitrusting te huur, moet geboekt worden bij het reserveren van het voertuig.

 • Kampeertafel  NZ$ 25 *
 • Kampeerstoel NZ$ 18 *  
 • Kinderstoeltje/boosterseat NZ$ 36*
 • Sneeuwkettingen NZ$ 36 (indien noodzakelijk) *
 • Draagbare verwarming NZ$ 16 *
 • EHBO kast NZ$ 35 (indien geopend)
 • GPS NZ$ 10 per dag, max. NZ$ 100 per traject
 • PGO Pre-Purchase Gas Option NZ$ 38 gas, per vulling
 • Adapter NZ$ 14 (koop)
 • Souvenier Road Atlas NZ$ 25 (koop)
 • High speed mobile wifi NZ$ 10 per dag, max. NZ$ 100 per huur voor 500MB in 30 dagen*
 • Toilet emptying service (leegmaken van wc bij het inleveren) NZ$ 75 per huur

* inbegrepen bij het Inclusive Package. Zie hier uitgebreide voorwaarden.

Let op: Babystoeltjes of kinderzitjes zijn wettelijk verplicht voor kinderen onder de 8 jaar en kunnen alleen worden geplaatst in de modellen 4,5, en 6 berth. Geef bij boeking altijd het gewicht en leeftijd van het kind/de kinderen aan, dan kunnen wij het passende stoeltje reserveren.

Voorwaarden van Maui Campers Nieuw-Zeeland

(verhuur van 1 april 2017 t/m 31 maart 2018)

Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden van Maui.

 

Verzekeringen en borg

Bij Maui is het eigen risico met de standaard verzekeringsdekking gereduceerd tot NZD 3500/5000, uiteraard heeft u ook de optie voor het Maui Inclusive Pack. Een hogere dekking dan de standaard verzekering is zeer aan te bevelen.

 

Maui 2 WD campers NZ

Standaard 

Inclusive Pack incl. LRO

Kosten per dag

$0

NZD 39 (Highball Jackpot/Double Down) of NZD 49 rest

Maximale kosten = 50 dagen

n.v.t.

NZD1950 / 2450

Eigen risico per schadegeval

NZD 3500 Highball, ouble Down & Jackpot NZD 5000 rest
(zonder banden en voorruit, zonder single vehicle rollover)

geen
(incl. banden en voorruit, dak en onderkant en incl. single vehicle rollover)

Borg

NZD 3500/5000 (cc belast)

NZ$ 250 cc autorisatie

 

Eigen risico: het eigen risico is afhankelijk van de gekozen verzekeringsoptie. Per schadegeval wordt het bedrag van de credit card afgeschreven in sommige gevallen administratieve kosten van NZ$ 60. Het eigen risico wordt pas teruggestort nadat Maui de kosten van de derde partij teruggekregen heeft. Dit kan maanden duren.

Borg: de borg van NZD 3500/5000 wordt op de credit card belast. De borg wordt na het schadevrije inleveren va het voertuig weer teruggestort. Als u voor het Maui Inclusive Pack incl. LRO kiest, wordt alleen een autorisatie voor NZ$ 250 van de credit card maatschappij gehaald.

In de uitgebreide voorwaarden van Maui kunt u terug vinden wat inclusief en exclusief is en de eventuele toeslagen die Maui berekend.
Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden van Maui.

Express Return Pack:
U betaalt een eenmalige toeslag voor het inleveren van de camper met: lege gasfles, lege brandstoftank, volle toilet en afwater tanks, road user charge (hierdoor raden wij dit pakket erg aan), express key return (versnelde sleutel teruggave, alleen mogelijk Maui Inclusive Pack). Prijs per voertuig € 231 (opmerking: prijs van het Express Return Pack is onder voorbehoud van wijzigingen ten gevolge van de fluctuerende brandstof- en gasprijzen)

The Bundle:
Als u voor de voertuighuur met basisverzekering kiest (en dus niet voor het Maui Inclusive Pack), kunt u ter plekke “The Bundle” afsluiten voor NZ$ 10/dag.

Verantwoordelijkheden van de Huurder
De huurder is te allen tijde en onafhankelijk van de gekozen verzekering volledig verantwoordelijk voor:

 • Enige schade aan het voertuig van Maui of eigendom van derden als de bepalingen van het huurcontract worden geschonden en/of er schade ontstaat door onvoorzichtig, opzettelijk onverantwoord of roekeloos rijgedrag en/of het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs.
 • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen van de huurder of relaties van de huurder. Het is niet aan te raden waardevolle bezittingen in de camper achter te laten. Het afsluiten van een reisverzekering is aan te bevelen.
 • De schade aan het voertuig of eigendom van derden veroorzaakt door onvoorzichtig gedrag of het negeren van de lokale (verkeers)regels, indien van de lokale overheid als zulke geacht. Elke schade die is ontstaan als gevolg van het bergen van een willekeurig voertuig of ander object dat ergens vastzit, verlaten werd gevonden of dergelijk.
 • De kosten voor het namaken en/of toegankelijk maken van sleutels die verloren zijn, stuk zijn of in het voertuig ingesloten zijn.
 • Schade aan de onderkant of dak van het voertuig, ongeacht de reden, behalve als de LRO verzekering of het Maui Inclusive Pack werd gekozen.
 • Schade veroorzaakt door een individueel ongeval met rollover (single vehicle rollover), behalve als het Maui Inclusive Pack werd gekozen. Elke schade die is ontstaan aan het voertuig door het transport van goederen die niets met (redelijke) toeristische doelen te maken hebben.
 • Schade veroorzaakt door bestuurders, die niet in het overnamecontract geregistreerd zijn en/of personen die bij de overname geen geldig of een foutief rijbewijs getoond hebben.
 • Schade aan het voertuig veroorzaakt door het rijden met sneeuwkettingen.
 • Schade veroorzaakt door het gebruik van onjuiste of besmette brandstof of brandstof gemengd met andere stoffen.
 • Schade aan het voertuig veroorzaakt door het gedeeltelijk of geheel onderdompelen in zoet of zout water.
 • Schade door het aanbrengen van bezittingen/objecten van Maui of van derden aan het voertuig op een manier die schade aan het voertuig of eigendom van derden veroorzaakt.
 • Gebruik van het voertuig anders dan in de verkeerswet voorzien.

  Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden van Maui.

 

Terug naar boven