• Apollo Campers Nieuw-Zeeland
 • Apollo Campers Nieuw-Zeeland
 • Apollo Campers Nieuw-Zeeland
0 1 2

Apollo Campers Nieuw-Zeeland

Apollo camper huren in Nieuw-Zeeland? Apollo camperhuur bij Pacific Island Travel!

Apollo is een camperverhuurder die sinds vele jaren met een prima reputatie wat betreft service, prijs en kwaliteit motorhomes in Nieuw-Zeeland en Australië verhuurt. De voertuigen van Apollo zijn 0-3 jaar oud, de campers die ouder zijn dan 3 jaar komen in de Cheapa Campa vloot.

Alle voertuigen schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie. Ter plaatse worden gratis plattegronden en toeristische informatie verstrekt.


Waarom Apollo Campers Nieuw-Zeeland?

 • Compleet ingerichte en vrij nieuwe campers;
 • Bij meerdere huurperiodes (van minimaal 7 dagen) van dezelfde categorie bij Apollo in Nieuw-Zeeland en Australië, worden de huurdagen samengeteld. Het totaal van alle huurdagen bepaalt de prijs;
 • Korting op de flexprijs vanaf 21 dagen;
 • Gratis welkomstpakket;
 • Gratis kampeertafel en -stoelen (bij min. 14 dagen huur);
 • Uitvoerig informatiemateriaal, campinggids en wegenkaarten (ter plekke);
 • Gratis 24/24 pechhulp;
 • Gratis transfer van/naar luchthaven.

Campertypes van Apollo Campers Nieuw-Zeeland

Campertypes van Apollo Campers Nieuw-Zeeland

Onderstaand een overzicht van de campertypes van Apollo Campers Nieuw-Zeeland.

De praktische, populaire camper
De HiTop camper is veruit de populairste 2-persoons camper. Deze handgeschakelde camper is makkelijk te besturen, rijdt zuinig en is aantrekklijk geprijst. Geschikt voor 2 volwassenen eventueel met kind tussen 8-13 jaar.
De praktische, populaire camper
De Apollo Endeavour Camper 2+2 Berth is de grotere broer van de HiTop. Ook makkelijk te rijden vanwege de automaat, zuinig en voor gezinnen en prima alternatief voor een grote motorhome.
De luxe 2-persoons camper
Deze camper is ideaal voor 2 personen die een camper met wc/douche wensen. De camper heeft een airco/verwarming - ook in het woongedeelte en een volledig ingerichte keuken. Ontdek de mooiste plekken van dit geweldige continent met je eigen huis!
De gezinsmotorhome voor in Nieuw-Zeeland
Een mooie motorhome voor een gezinsvakantie in Nieuw-Zeeland. Er kunnen zowel een baby- als een kinderzitje veilig worden vastgemaakt. Ontdek de mooiste plekken met je eigen huis, voorzien van alle gemak.
De luxe gezinscamper voor 4 personen
Een fantastisch voertuig voor de veeleisende reiziger. Comfortabele bankstellen, flatscreen TV met DVD en een vollediege keuken maken de Apollo Euro Star tot een aangenaam woon-mobiel voor een unieke vakantie. Geschikt voor het reizen met max. 4 personen of voor twee personen, die graag over extra ruimte beschikken.
Een makkelijk te rijden 6-persoonscamper
Een luxe camper voor een gezin van max. 6 personen met comfortabele bankstellen, flatscreen TV met DVD en een vollediege keuken. Geniet van een gezins vakantie in dit rollende vakantiehuis.

Depots van Apollo Campers Nieuw-Zeeland

Auckland en Christchurch.

Geopend:      dagelijks 08.00-16.30

Gesloten:      25 december, 1 januari en goede vrijdag  

Er is een toeslag van NZ$ 50 voor de ophalen of inleveren op de volgende feestdagen: 2 januari, Waitangi Day 8 februari, 2e paasdag, ANZAC Day 25 april, Queens Birthday 6 juni, Labour Day 24 oktober, 26 & 27 december

Overname en teruggave
Wees ruim op tijd bij het depot voor overname en teruggave. Als u terugvlucht voor de middag vertrekt, is het aan te bevelen de camper een dag eerder terug te geven.

Het voertuig moet schoon, met lege afwatertank, volle benzine/diesel tank terug worden gegeven. Anders worden kosten in rekening gebracht.

Type voertuig
Campers kunnen wat betreft merk, model, jaargang, motor en technische specificaties iets van elkaar verschillen. Dit geldt ook voor de uitrusting en de slaapplaatsen. Apollo behoudt het recht een voertuig van een andere categorie ter beschikking te stellen. Daaruit resulterende kosten, zoals een hoger brandstofverbruik, zijn voor rekening van de klant.

Extra's te huur bij Apollo Campers Nieuw-Zeeland

Extra uitrusting te huur, moet geboekt worden bij het reserveren van het voertuig.

 • Kampeertafel NZ$ 24
 • Kampeerstoel NZ$ 17
 • Babystoeltje (6 maanden tot 3 jaar) of stoelverhoger/boosterseat (3-8 jaar) NZ$ 30
 • GPS per dag: NZ$ 10 (max. NZ$ 100 per traject)
 • Elektrische verwarming NZ$ 15
 • Sneeuwkettingen NZ$ 50 per traject
 • Toiletchemicaliën NZ$ 2.50 per stuk
 • EHBO kit NZ$ 50 (indien zegel verbroken)

Let op: Babystoeltjes of kinderzitjes zijn wettelijk verplicht voor kinderen onder de 8 jaar en kunnen niet in alle voertuigen worden geplaatst. Geef bij boeking altijd het gewicht en leeftijd van het kind/de kinderen aan, dan kunnen wij het passende stoeltje reserveren.

Voorwaarden van Apollo Campers Nieuw-Zeeland

(verhuur van 1 april 2017 t/m 31 maart 2018)

Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden van Apollo.

Verzekeringen en borg

Bij Apollo is het eigen risico met de standaard verzekeringsdekking gereduceerd tot NZ$ 7500/NZ$ 5000 voor het voertuig en tegenover derden, uiteraard heeft u ook de optie voor het Value Pack. Een hogere dekking dan de standaard verzekering is zeer aan te bevelen.

Verzekeringen en borg (verhuur van 1 april 2017 t/m 31 maart 2018

Apollo campers en motorhomes

Standard

Value Pack (alleen vooraf boekbaar)

Kosten per dag

inclusief

EUR 35

Maximale kosten

n.v.t.

EUR 1750 (=50 dagen)

Eigen Risico per schadegeval

NZ$ 7500 / rest

NZ$ 5000
HiTop, Endeavour en Euro Tourer

zonder banden, voorruit en demurrage kosten

NZ$ 0

alle voertuigen

incl. 2x banden, 1x voorruit en demurrage kosten

Borg

NZ$ 7500 / rest
NZ$ 5000 HiTop, Endeavour en Euro Tourer
cc belast

NZ$ 250 alle voertuigen

cc afdruk

 

Eigen risico: het eigen risico is afhankelijk van de gekozen verzekeringsoptie. Per schadegeval wordt het bedrag van de credit card afgeschreven, plus NZ$ 75 admin kosten. Het terugstorten ervan is altijd pas na dat Apollo de kosten van de derde partij teruggekregen heeft. Dit kan maanden duren. Demurrage kosten, banden (max. 2x) en voorruit (max. 1x) zijn alleen verzekerd met de Option 2 verzekering (resp Value Pack).

Borg: de hoogte van de borg is afhankelijk van de gekozen verzekeringsoptie. Bij de standaardverzekering wordt het bedrag op de credit card belast. Als u voor het Value Pack kiest, wordt alleen een afdruk van de credit card gemaakt. De borg wordt in dit geval pas belast, als u het voertuig niet schoon en niet met lege afwatertanks en volle gasfles en benzinetanks teruggeeft. Het terugstorten van de borg duurt meestal 3 weken.

In de uitgebreide voorwaarden van Apollo kunt u terug vinden wat inclusief en exclusief is en de eventuele toeslagen die Apollo berekend.
Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden van Apollo.

Verantwoordelijkheden van de huurder De huurder is te allen tijde en onafhankelijk van de gekozen verzekering volledig verantwoordelijk voor:

 • Enige schade aan het voertuig van Apollo of eigendom van derden als de bepalingen van het huurcontract worden geschonden.
 • Schade veroorzaakt door onvoorzichtig, opzettelijk onverantwoord of roekeloos rijgedrag.
 • Schade veroorzaakt onder invloed van alcohol of drugs.
 • Schade veroorzaakt door individuele ongevallen met rollover (single vehicle rollover).
 • Schade aan de bovenkant of onderkant van het voertuig.
 • Schade aan banden en voorruit (wordt wel door VIP Cover gedekt)
 • Schade veroorzaakt door het rijden op wegen met beperkingen.
 • Schade aan de luifel (indien aanwezig).
 • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen.
 • Schade veroorzaakt door het gebruik van onjuist of besmette brandstof
 • De kosten voor het namaken en/of toegankelijk maken van sleutels die verloren zijn, stuk zijn of in het voertuig ingesloten zijn.
 • Gevolgen voor het vervoeren van meer dan het toegestane aantal personen in het voertuig.
 • Schade veroorzaakt door bestuurders, die niet in het overnamecontract geregistreerd zijn en/of personen die bij de overname geen geldig/foutieve rijbewijs getoond hebben.

 

Terug naar boven