Reizen naar Nieuw-Zeeland: onze aanbiedingen voor uw droomreis

We hebben voor u een aantal Nieuw-Zeeland aanbiedingen samengesteld, welke een goed beeld geven van de reismogelijkheden in de Nieuw-Zeeland. Natuurlijk kunt u deze aanbiedingen verder aanpassen zoals u dat wenst. Daarvoor dient u het offerteformulier in te vullen.

De meeste van de onderstaand aanbiedingen staan aangegeven op de fraaie landkaart van Nieuw-Zeeland, die we bij een brochure aanvraag automatisch meesturen. Als u wilt gaan reizen met een camper of huurauto door Nieuw-Zeeland en u zoekt routevoorbeelden, dan raden we u aan de selfdrive routes te bekijken.

We hebben voor u de volgende aanbiedingen naar Nieuw-Zeeland geselecteerd:

Lake Wanaka | rondreis Nieuw-Zeeland

Autorondreis Nieuw-Zeeland Standaard

27-daagse rondreis al vanaf € 4.020 p.p.

Met deze autorondreis hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken van hotels. U bent er van verzekerd dat u steeds overnacht in een aangenaam onderkomen.

Nieuw-Zeeland Autorondreis Compleet | aanbieding Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Autorondreis Compleet

32-daagse rondreis al vanaf € 6.055 p.p.

Een actieve en complete rondreis door Nieuw-Zeeland, inclusief een groot aantal excursies. Met deze rondreis verblijft u in (boutique) hotels, lodges en luxe bed & breakfasts. Heerlijk genieten!

Fiordland | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.385 p.p.

Nieuw-Zeeland en Rarotonga

31-daagse rondreis Nieuw-Zeeland incl. stopover op Cook Islands

Deze aanbieding combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op Rarotonga, het bijzonder mooie hoofdeiland van de Cook Eilanden. Een heerlijke tropische afsluiting van uw reis, puur genieten!

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.540 p.p.

Nieuw-Zeeland Flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. stopover op Fiji

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

27-daagse rondreis met een camper in Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.025 p.p.

Nieuw-Zeeland Flycamper

27-daagse rondreis met camper

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. Met deze reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

Motatapu Track | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.070 p.p.

Nieuw-Zeeland Flydrive Cathay Pacific

27-daagse fly-drive met huurauto

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze fly-drive kunt u zelf uw route bepalen. Alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. Vrijheid ten top!

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!
Al vanaf € 3.170 p.p.

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!