Nieuw-Zeeland

Welkom op de overzichtspagina voor uw Nieuw-Zeeland reis! Heeft u altijd al eens op de top van een gletsjer willen staan, omringd willen worden door pinguïns of met honderden wilde dolfijnen willen zwemmen? Dit en nog veel meer kan in het prachtige ongerepte Nieuw Zeeland.

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende onderdelen waaruit reizen naar Nieuw-Zeeland bestaan, zoals: camperhuur Nieuw-Zeeland, auto huren in Nieuw-Zeeland, vluchten naar Nieuw-Zeeland en uiteraard de verschillende accommodaties waar u kunt verblijven.  

Daarnaast voorzien onderstaande informatieblokken u van algemene informatie over Nieuw-Zeeland, een overzicht van de vakantie Nieuw-Zeeland, voorbeelden van verschillende routes voor rondreizen Nieuw-Zeeland en praktische reisinformatie zoals bijvoorbeeld de beste reistijd en ook de vele verschillende bestemmingen die u tijdens uw Nieuw-Zeeland reis kunt bezoeken.  

Op uw manier reizen door Nieuw-Zeeland? Met onderstaande informatie bieden wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis door Nieuw-Zeeland helemaal naar wens kunt invullen. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget, alvast bekijken aan welke excursies u tijdens de reis wilt deelnemen en de globale route uitstippelen voor uw persoonlijke Nieuw-Zeeland reis.

Mist u nog informatie voor uw reis naar Nieuw-Zeeland? Laat het ons weten en wij vullen de hiaten graag voor u in. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een onvergetelijke Nieuw-Zeeland reis tegemoet!

Cavalli Beach House Retreat | hotels in Nieuw-Zeeland

Hotels in Nieuw-Zeeland

Hotels in Nieuw-Zeeland

Op zoek naar een leuk verblijf in Nieuw-Zeeland? We bieden u een ruim aanbod in hotels en appartementen, maar bijvoorbeeld ook farmstays, lodges en motels behoren tot de keuze.

Abel Tasman National Park | Vakantie Nieuw-Zeeland

Vakantie in Nieuw-Zeeland

Rondreizen op maat naar het land van de Kiwi

Op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Wij helpen u graag verder met het organiseren van uw droomvakantie naar het land van de Kiwi.

Hump Ridge Track | rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Altijd al willen rondreizen in Nieuw-Zeeland? Wij helpen graag met het samenstellen van uw rondreis in Nieuw-Zeeland! Van accommodatie tot excursies en van tours tot camper!

Apollo Camper | camper huren Nieuw-Zeeland

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland met camper

Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Hier hebben wij, gecombineerd met praktische informatie, de verschillende verhuurders met verschillende typen campers voor u op een rijtje gezet.

Auto in Nieuw-Zeeland | auto huren Nieuw-Zeeland

Auto huren in Nieuw-Zeeland

Autoverhuurders in Nieuw-Zeeland

Op zoek naar een auto in Nieuw-Zeeland? De wegen in Nieuw-Zeeland zijn goed, de richtingen staan duidelijk aangegeven en het verkeer is rustig. Kortom een ideaal land om individueel te ontdekken.

Britz camper kinderen | Nieuw Zeeland met kinderen

Nieuw-Zeeland met kinderen

Met het hele gezin op avontuur in Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland met kinderen? Een aanrader! Lees hier meer over de mogelijkheden en beleef een onvergetelijke reis met het gezin.

Groepsreizen nieuw zeeland

Groepsreis Nieuw-Zeeland

Groepsreizen met begeleiding

Begeleide groepsreizen die u langs alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland voeren. Actief en ontspannen, in tenten of in vooraf geboekte accommodaties. Kijk hier voor ons aanbod.

Cathedral Cove kajakken | beste reistijd Nieuw-Zeeland

Beste reistijd Nieuw-Zeeland

Wat is de beste reistijd voor een reis naar Nieuw-Zeeland?

Of u nu op zoek bent naar natuur, cultuur, rust, strand of een actieve vakantie in de planning heeft, liefst wilt u op reis aangenaam weer. Welke tijd past daarvoor het best bij u?

De was van rugby team | rondreis Nieuw-Zeeland

Algemene informatie Nieuw-Zeeland

Alle praktische informatie over Nieuw-Zeeland

Gaat u op vakantie naar Nieuw-Zeeland en wilt u wat achtergrond informatie over het land? Lees hier meer over de geschiedenis, de bevolking en nog veel meer algemene informatie over Nieuw-Zeeland

Air New Zealand vliegtuig | vluchten nieuw zeeland

Vluchten Nieuw-Zeeland

Binnenlandse vluchten in Nieuw-Zeeland

Heeft u wat minder tijd te besteden? In plaats van een camper of auto kunt u ook een binnenlandse vlucht nemen tussen het Noorder- en het Zuidereiland.

Kaart van Nieuw-Zeeland | rondreis Nieuw-Zeeland

Eilanden

Ontdek het Noordereiland en Zuidereiland

Altijd al eens de prachtige eilanden van Nieuw-Zeeland willen bezoeken? Het is een land van ongelooflijke contrasten waar een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden en bezienswaardigheden aanwezig zijn.

Tranz Alpine | rondreis Nieuw-Zeeland

Treinen

Met de trein reizen in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft een aantal schitterende trein trajecten. De wereldbekende TranzAlpine tussen Christchurch en Greymouth voert u dwars door de Southern Alps door een schitterend landschap.

Lake Gunn | rondreis Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Prachtige rondreizen in Nieuw-Zeeland samengesteld door onze reisspecialisten. Geniet van de prachtige routes door steeds weer wisselende landschappen. Fiordland National Park en de vele andere natuurgebieden nodigen uit tot het maken van prachtige wandelingen, boottochten, autoritten en andere opties om volop te genieten van het Nieuw-Zeelandse natuurschoon.

Nieuw-Zeeland reizen boeken

Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.