San Francisco en Hawaii

12 dagen - San Francisco en Oahu!

 

Inleiding

Tijdens deze 12 daagse reis combineert u een 3 daagse 'City' stopover in San Francisco met een verlenging op het Hawaiianse eiland Oahu. Ontdek de hoogtepunten van San Francisco zoals het Golden Gate Bridge, Alcatraz en Fisherman's Wharf. Daarna vliegt u naar Hawaii waar u in Waikiki op Oahu verblijft. Een top reis!

In een oogopslag

• 12 daagse individuele reis incl. internationale en nationale vluchten
• Overnachtingen in San Francisco en op Oahu

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - San Francisco.

Vlucht vanaf Amsterdam naar San Francisco. Na aankomst transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel. U verblijft drie nachten in de prachtige stad.

3 overnachtingen: Beresford Arms (MC).

Dag 2 - 4: San Francisco.

San Francisco wordt ook wel "The Golden Gate City" genoemd. San Francisco biedt indrukwekkende vergezichten met z'n twee imposante hangbruggen en piramide wolkenkrabber. San Francisco is ook bekend vanwege Chinatown, het gevangeniseiland Alcatraz, het gezellige Fishermans Wharf, de trams en de kronkelige Lombard Street. Een stopover in San Francisco is goed te combineren met een reis naar Hawaii. 

Dag 4: San Francisco - Oahu.

U verlaat de 'city' en vliegt naar Honolulu op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Na aankomst transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel

6 overnachtingen: Shoreline Hotel Waikiki (MC).

Dag 5 - 11: Oahu.

Tijdens de 7 dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Verken zeker één dag het eiland ("The Bus" rijdt elke 20 minuten rond het eiland). Oahu kent vele unieke plekken. Aan de noordzijde kunt u het Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park bezoeken. Eindig de dag met een diner in een van de leuke restaurants in Waikiki.

Dag 11: Oahu - Amsterdam.

Vandaag is de dag van vertrek. Transfer op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Oahu voor vertrek naar Amsterdam.

Dag 12: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam.

Prijzen en reisdata

Reisdata: dagelijks

PeriodePrijs p.p
01.01.2021 - 31.03.2021€ 1949
01.04.2021 - 20.06.2021€ 1899
21.06.2021 - 24.08.2021€ 2399
25.08.2021 - 31.10.2021€ 1899

 

Inclusief

 • Lijnvlucht met United Airlines vanaf Amsterdam in Economy Class inclusief € 315 taksen en toeslagen (wijzigingen voorbehouden)
 • 1 bagagestuk à 23kg per persoon op de internationale vluchten
 • Interne vluchten in Hawaii met Hawaiian Airlines (geen bagage inbegrepen)
 • 3 nachten in San Francisco
 • 6 nachten op Oahu 

 

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven
 • Maaltijden en excursies
 • Sommige hotels hebben een verplichte Resort Fee, welke ter plekke moet worden betaald
 • Bagage op de vluchten tussen de Hawaiiaanse eilanden (USD 25 voor het eerste stuk, stand december 2018)
 • Reisverzekering
   

Opmerking
Prijs onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

"Leren surfen? De beste spot om dit te leren is op Waikiki Beach. Let op: het is een populaire spot, dus start vroeg! Heerlijk geploeterd in het water? Ga dan eind van de dag naar het noorden van het eiland om te kijken hoe de pro's het doen! Wellicht leer je nog een trucje of twee! " 

Toeslagen

Let op!

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/