12 dagen / New York en Oahu

ID: 93277

Inleiding

Tijdens deze 12 daagse reis combineert u een 4 daagse 'City' stopover in New York met het Hawaiianse eiland Oahu. Ontdek de hoogtepunten van deze metropool zoals het Empire State Building, het drukke Times Square, de wereldbekende musea en de groene Oase Central Park. Daarna vliegt u naar Hawaii waar u in Waikiki op Oahu verblijft. Een top reis!

In een oogopslag

• 12 daagse individuele reis incl. internationale en nationale vluchten
• Overnachtingen in New York en op Oahu
 

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - New York.

Vlucht vanaf Amsterdam naar New York. Na aankomst transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel. U verblijft vier nachten in Manhattan.

3 overnachtingen: ROW NYC Hotel (MC).

Dag 2 - 4: New York.

"The Big Apple", "The City that never sleeps" - New York is een belevenis, voor iedereen op elk moment. Uiteraard bezoekt u Manhattan, met z'n imposante wolkenkrabbers, het wereldberoemde Broadway en Times Square. Maar ook Ellis Island en het Vrijheidsbeeld, die beiden alleen per boot te bereiken zijn, zijn een bezoek waard. Andere markante punten in de stad zijn Madison Square Garden, Empire State Building en het Rockefeller Center (met zijn ijsbaan in de winter). Voor leuke cafés en restaurants van over de hele wereld gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown.

Dag 4: New York - Oahu.

U verlaat de 'city' en vliegt naar Honolulu op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Luchthaventransfers zijn inbegrepen.

6 overnachtingen: Shoreline Hotel Waikiki (MC).

Dag 5 - 11: Oahu.

Tijdens de 7 dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Verken zeker één dag het eiland ("The Bus" rijdt elke 20 minuten rond het eiland). Oahu kent vele unieke plekken. Aan de noordzijde kunt u het Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park bezoeken. Eindig de dag met een diner in een van de leuke restaurants in Waikiki.

Dag 11: Oahu - Amsterdam.

U levert ´s avonds (dag 11) de huurauto in op de luchthaven van Oahu voor vertrek naar Amsterdam.

Dag 12: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.01.2021 - 31.03.20212 personen | N/A€ 1979
01.04.2021 - 20.06.20212 personen | N/A€ 1949
21.06.2021 - 24.08.20212 personen | N/A€ 2419
25.08.2021 - 31.10.20212 personen | N/A€ 1949

 

Inclusief
• Lijnvlucht met United Airlines vanaf Amsterdam in Economy Class inclusief € 315 taksen en toeslagen (wijzigingen voorbehouden)
• 1 bagagestuk à 23kg per persoon op de internationale vluchten
• 3 nachten in New York
• 6 nachten op Oahu 

Exclusief
• Benzine, borg ter plaatse, extra chauffeur
• Persoonlijke uitgaven
• Maaltijden en excursies
• Sommige hotels hebben een verplichte Resort Fee, welke ter plekke moet worden betaald
• Reisverzekering

 Opmerking
Prijs onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

"Leren surfen? De beste spot om dit te leren is op Waikiki Beach. Let op: het is een populaire spot, dus start vroeg! Heerlijk geploeterd in het water? Ga dan eind van de dag naar het noorden van het eiland om te kijken hoe de pro's het doen! Wellicht leer je nog een trucje of twee! " 

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

New York ROW NYC Hotel | vakantie Hawaii Amerika

ROW NYC Hotel

Centraal gelegen 3* hotel

Stijlvol modern hotel met goede prijs-kwaliteitverhouding nabij Times Square. Pacific Island Travel is specialist in combinatiereizen Amerika en Hawaii.

Shoreline Hotel Waikiki | hotel op Oahu

Shoreline Hotel Waikiki

Charmant 3,5* hotel

Gelegen op minder dan 5 minuten lopen van Waikiki Beach en het Royal Hawaiian Centre en op ca. 20 minuten rijden van de internationale luchthaven.

Toeslagen

Let op!

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/