25 dagen - rondreis Amerika in combinatie met Hawaii

Inleiding

25 dagen California en een Hawaiiaans eiland naar keuze. Het westelijk deel van de Verenigde Staten heeft een zeer gevarieerd landschap en biedt een verscheidenheid aan attracties. Tijdens een rondreis met de camper krijgt u een goede indruk van dit unieke gebied. En wat is er leuker dan na een week zoals deze van de rust te genieten op een subtropisch eiland. U heeft de keuze, elk eiland van Hawaii is uniek. 

In een oogopslag

• 25 daagse individuele rondreis met internationale en nationale vluchten
• Overnachtingen op Oahu of Maui of Big Island of Kauai
• incl. camperhuur
 

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - San Francisco

Vlucht vanaf Amsterdam naar San Francisco. 's Avonds aankomst en transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel in de stad, waar u twee nachten verblijft.

Overnachting: 2 overnachtingen: Sheraton Fishermans Wharf

Dag 2: San Francisco

Bezoek de indrukwekkende stad met de imposante Golden Gate Bridge! Wandel langs Fisherman's Wharf met zijn vele winkels en straatartiesten en ontdek het authentieke Chinatown.

Dag 3 - 16e dag: California, Nevada en Arizona

U heeft twee weken de tijd om de steden van het Westen en het unieke landschap van de Nationale Parken te verkennen. De levendige steden, evenals de Pacific Coast zijn een unieke ervaring. Ten noorden van San Francisco zijn de beroemde wijngaarden van Napa en Sonoma en de bossen met de torenhoge "Red Cedar" bomen. Rij door het prachtige Yosemite National Park naar Las Vegas, de casino-stad in de woestijn. Er is geen groter contrast dan vervolgens de indrukwekkende Grand Canyon te ontdekken. Ook Zion National Park en Bryce Canyon National Park mogen niet ontbreken in uw reis.

U beëindigt uw tour van het Westen in Los Angeles met een bezoek aan bijvoorbeeld Santa Monica en Venice Beach, Disneyland of de filmstudio's in Hollywood.

Dag 16: Aankomst Los Angeles

Op de laatste dag levert u uw camper in op het vliegveld van Los Angeles en neemt u de hotelshuttle naar het hotel bij de luchthaven.

Overnachting: 1 overnachting: Custom Hotel Los Angeles luchthaven.

Dag 17: - 22e dag: Los Angeles - Hawaii

Hotelshuttle naar de luchthaven en vlucht naar Hawaii. Bij het boeken van uw reis, kunt u kiezen op welk eiland u wilt verblijven. Na aankomst in Hawaii overname van de camper op de luchthaven en check-in bij het hotel, waar u zes nachten verblijft. Inspiraties voor excursies op het eiland van uw keuze vindt u op de volgende pagina's.

Overnachting: 6 overnachtingen naar keuze in: Shoreline Hotel Waikiki, Oahu of Kauai Beach Resort, Kauai of Ka'anapali Beach Resort, Maui of Sheraton Kona Resort, Big Island.

Dag 23 - 24e dag: Hawaii - Amsterdam

U checkt s’ middags uit bij uw hotel, maar u kunt nog gebruik maken van de camper tot ’s avonds. U levert de camper in op de luchthaven (dag 23), vervolgens checkt u in voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 25: Aankomst in Amsterdam.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
03.01.2021 - 31.03.20212 personenOp aanvraag
01.04.2021 - 20.06.20212 personenOp aanvraag
21.06.2021 - 24.08.20212 personenOp aanvraag
25.08.2021 - 31.10.20212 personenOp aanvraag

Inclusief
• Lijnvlucht met United Airlines van/naar Amsterdam in Economy Class inclusief € 300 taksen en toeslagen (wijzigingen voorbehouden)
• 1 bagagestuk à 23kg per persoon op de internationale vluchten
• 2 nachten het Sheraton Fisherman’s Wharf og.
• 1 nachten in het Custom Hotel Los Angeles luchthaven og.
• 6 nachten in het Shoreline Hotel of Kauai Beach Resort of Ka'anapali Beach Resort of Sheraton Kona Hotel.
• Camperhuur van San Francisco naar Los Angeles en een huurauto op het gekozen eiland (Economy Full Inclusive, incl. 1 chauffeur, CDW-verzekering zonder eigen risico, SLI-verzekering met dekking tot 1 mln. USD, lokale belastingen)

Exclusief
• Benzine, borg ter plaatse, extra chauffeur
• Campingplaats tijdens de camperreis tussen San Francisco en Los Angeles
• Persoonlijke uitgaves
• Maaltijden en excursies
• Sommige hotels hebben een verplichte Resort Fee, welke ter plekke moet worden betaald
• Bagage op de vluchten tussen de Hawaiiaanse eilanden (USD 25 voor het eerste stuk, stand december 2018)
• Reisverzekering

 Opmerking
Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

"Een excursie die je niet mag missen op dit eiland, is snorkelen met de reusachtige mantaroggen. Hawaii is een van de beste plekken om deze reuzenmanta's te spotten. Door de aanwezigheid van de grote hoeveelheid plankton voor de kust van Big Island, komen deze mantaroggen hier elke avond voeden. En jij kan dit aanschouwen! Informeer bij ons welke organisatie dit op een ecologisch verantwoorde manier onderneemt!" 

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Shoreline Hotel Waikiki | hotel op Oahu

Shoreline Hotel Waikiki

Charmant 3,5* hotel

Gelegen op minder dan 5 minuten lopen van Waikiki Beach en het Royal Hawaiian Centre en op ca. 20 minuten rijden van de internationale luchthaven.

Kaanapali Beach Hotel | hotel op Maui

Kaanapali Beach Hotel

Geliefd 3* strandhotel

Gelegen aan het strand in Kaanapali bij Lahaina en op loopafstand van het Whalers Village Shopping Center.

Sheraton Kona Resort | hotel op Big Island

Sheraton Kona Resort And Spa At Keauhou Bay

Luxe 4* hotel

Dit luxe resort ligt gelegen aan de zuidkant van Keauhou, op zwarte zeekliffen.

Let op

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/