• Hawaii - Huwelijksreis
  • Hawaii - Huwelijksreis
  • Hawaii - Huwelijksreis
0 1 2

Hawaii - Huwelijksreis

Honeymoon op de eilanden van Hawaii

Huwelijksreis in Hawaii

Met haar prachtige stranden, blauwe golven en tropische watervallen is Hawaii de ultieme vakantiebestemming voor uw huwelijksreis. De zes eilanden; Big Island Hawaii, Oahu, Kauai, Maui, Molokai en Lanai zijn ieder geschikt om te ontspannen en te relaxen na de drukke planning en voorbereiding van uw trouwdag.

Elke eiland heeft zijn eigen charme, met adembenemende en kleurrijjke natuurlandschappen en imposante vulkanische hooggebergtes. Hawaii is een echte vakantie paradijs en voor velen een droom die in vervulling gaat. Van bijzondere tochten langs de Na' Pali Coast op het eiland Kauai tot aan het spotten van bultrugwalvissen, een huwelijksvakantie op Hawaii is zonder twijfel een bijzondere en unieke belevenis.

Hawaii is de perfecte vakantie als u op zoek bent naar een bestemming waar u romantiek wilt combineren met avontuur en ontspanning. U kunt kiezen uit de vele activiteiten die de eilanden te bieden hebben; waaronder Snorkelen, wandelen, excursies, restaurants en winkelen.

Als u twijfelt tussen een van de eilanden, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw huwelijksreis naar Hawaii een onvergetelijke ervaring wordt.


Terug naar boven