• Sheraton Waikiki Hotel
  • Sheraton Waikiki Hotel
  • Sheraton Waikiki Hotel
  • Sheraton Waikiki Hotel
  • Sheraton Waikiki Hotel
0 1 2 3 4

Sheraton Waikiki Hotel

Ligging van Sheraton Waikiki Hotel

Dit uitgebreide resorthotel ligt direct aan het populaire Waikiki Beach, in het centrum van Waikiki. Op loopafstand van het hotel liggen tal van restaurants, bars, winkels, de International Market en het bruisende nachtleven van Waikiki.

Kamers van Sheraton Waikiki Hotel

De 1695 kamers zijn smaakvol ingericht en zijn voorzien van airco, TV, telefoon, minibar, kluis, strijkplank & -ijzer, haardroger en thee & koffie faciliteiten. De meeste kamers hebben een balkon.

Faciliteiten van Sheraton Waikiki Hotel

Het hotel beschikt over 4 restaurants. Er is elke avond entertainment in het hotel met Hawaiiaanse muziek. Verder beschikt het hotel over diverse bars en lounges, 2 grote zwembaden met ligstoelen, fitnessruimte, winkels, wasservice, tourdesk, businesscenter en parkeergarage.

Exclusief bij Sheraton Waikiki Hotel

Bij een aantal Hotels op Hawaii betaalt u ter plaatse een Resort Fee per kamer per nacht. Het bedrag is afhankelijk van het hotel en is terug te vinden bij de reisbescheiden. Met de Resort Fee betaalt u voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet. Ook dit is afhankelijk van het hotel wat inclusief de resort fee is.

Terug naar boven