• Sheraton Maui Resort & Spa
  • Sheraton Maui Resort & Spa
  • Sheraton Maui Resort & Spa
  • Sheraton Maui Resort & Spa
  • Sheraton Maui Resort & Spa
0 1 2 3 4

Sheraton Maui Resort & Spa

Ligging van Sheraton Maui Resort & Spa

Dit bekende hotel ligt (gedeeltelijk) op Black Rock, een lavaformatie, die ongeveer 20 meter boven het strand en de blauwe oceaan uitsteekt. Van hier springen die cliff-divers bij zonsondergang in de golven. Er is een wit zandstrand, ideaal om te zwemmen.

Kamers van Sheraton Maui Resort & Spa

Uitstekend verzorgde kamers met TV, airco, koelkast, kluis en haardroger. koffiezetter.

Faciliteiten van Sheraton Maui Resort & Spa

Het hotel heeft 510 kamers, verdeelt over 6 gebouwen, die zich goed in de landschap passen. Er is een groot zwembad, kinderzwembad en whirlpool, fitness center, tennisbanen, golfbaan, winkels en wasserette. Vier restaurants met verschillende specialiteiten, bar en lounge. 's Avonds wordt er bij de Black Rock een spectaculaire luau en ceremonie gehouden. Diverse watersporten bij het strand, hier kan uitstekend worden gesnorkeld. Kinderprogramma het hele jaar door.

Exclusief bij Sheraton Maui Resort & Spa

Bij een aantal Hotels op Hawaii betaalt u ter plaatse een Resort Fee per kamer per nacht. Het bedrag is afhankelijk van het hotel en is terug te vinden bij de reisbescheiden. Met de Resort Fee betaalt u voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet. Ook dit is afhankelijk van het hotel wat inclusief de resort fee is.

Terug naar boven