Best of Hawaii - Deluxe Package Deal

Deluxe Package Deal vanaf € 675,00 p.p.

Oahu - USS Missouri, Arizona Memorial and Pearl Harbor

Vergeet de lange wachtrijen en krijg de kans om tijdens deze onvergetelijke tour Pearl Harbor te zien. Vaar tevens boven het drijvende gedenkteken de USS Arizona Memorial en reis af naar de Punchbowl begraafplaats. Sluit de tour af door het historische Honolulu in deze combotour. Duur: 8 uur.

Kauai - The Ultimate Kauai Helicopter Adventure

Zie de schoonheid van Kauai vanuit een doorgaans onbereikbaar perspectief per helikopter. Laat u verwonderen als u 55 minuten lang over de Waimea Canyon, Wailua Falls, Mount Waialeale en als hoogtepunt de Na Pali Coast vliegt. Rondom spectaculair!

Maui - Molokini Snorkel Tour

Reis naar een andere wereld waar je omringd wordt door honderden vissen en zeldzame koraalformaties. Bezoek Molokini Crater, een van de drie beschutte vulkanische kraters ter wereld met kristalhelder water en een schat aan onderwaterleven.

Maui – Royal Lahaina Luau on Maui

De laatste stralen van een spectaculaire zonsondergang, het ritme van de trommels en de oproep van de conch shell betekenen het begin van Maui’s meest opwindende Polynesische Luau. Beleef een fantastische nacht op de eilanden, een klassieke mix van diner, Hula-dans en een Hawaiiaans feest.

Big Island – Volcano Adventure

Laat u begeleiden door een wereld van lavastromen. Doorlopende uitbarstingen van de vulkaan Kilauea hebben een prachtig vulkaanlandschap achtergelaten, waar getrainde gidsen u tot aan de rand van een lavastroom zullen begeleiden. Duur: 10 uur.

# Prijzen voor 2019 zijn onder voorbehoud