• Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
 • Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
 • Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
 • Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
0 1 2 3

Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)

15 dagen Washington en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 12 hotelovernachtingen en huurauto

De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 15 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in Washington DC.


Hoogtepunten van deze reis

 • Washington DC: het Witte Huis, Lincoln Memorial, World War II Memorial en het Pentagon. 
 • Oahu: Waikiki, surfstanden, Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park
 • Maui: De route naar Hana, Haleakala Vulkaan (grootste slapende vulkaan ter wereld), dec t/m april bultrug walvissen, bij Wailea liggen de prachtigste stranden.

Reisprogramma

(Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - Washington DC

Vlucht vanaf Amsterdam naar Washington. Aankomst in de middag en transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel in het centrum van Washington waar u 3 nachten verblijft. 

Dag 2 - 3: Washington DC

De hoofdstad van de Verenigde Staten is absoluut een bezoek waard. Het bekendste gebouw hier is ongetwijfeld Het Witte Huis, de ambtswoning van de Amerikaanse president; in de directe omgeving daarvan bevinden zich veel bekende gebouwen, musea en monumenten. Officieel wordt met ‘The National Mall’ het gebied tussen The State Capitol en het Washington Monument bedoeld, maar ook de monumenten die ten oosten daarvan liggen worden er in de volksmond meestal toe gerekend. Een ander hoogtepunt in de stad is de verzamelplaats van het Amerikaanse erfgoed - The Smithonian Institute. Minder bekend zijn de nabij gelegen historische plaatjes Williamsburg, Gettysburg, Monticello en Mount Vernon. Tijdens de excursies buiten de stad kunt u onderweg genieten van het prachtige heuvellandschap.

Dag 4: Washington DC - Oahu

U verlaat de 'city' en vliegt met United Airlines naar Honolulu op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. U verblijft 4 nachten in het Aston Waikiki Beachside hotel (Moderate Hotel Room op basis van logies). Een luchthaventransfer bij aankomst en vertrek zijn inbegrepen.

Dag 5 - 8: Oahu

Oahu (The Gathering Place) is het hoofdeiland van Hawaii waarop de hoofdstad Honolulu ligt. Ruim driekwart van de inwoners van Hawaii woont op Oahu. Honolulu is een moderne en ruim aangelegde stad, met veel parken, musea, historische gebouwen, winkelcentra en een Chinatown, die zich uitstrekt langs de zuidkust van het eiland. Enkele kilometers oostelijk van downtown Honolulu, aan een prachtig zandstrand, ligt de hotelwijk Waikiki. Waikiki heeft een druk strandleven, wervelende Polynesische dans shows en een uitbundig uitgaansleven. Doordat Waikiki in de luwte ligt van de bergen, is het hier meestal droog en zonnig. Heel anders is de noordoostzijde van het eiland, hier overheerst de jungle en het steile hooggebergte. U vindt hier prachtige bloemen, zeldzame vogels, watervallen en wilde riviertjes. De noordzijde is wereldbekend om zijn surfstranden, met namen als Sunset Beach en de Banzai Pipeline Beach. Hier trotseren geoefende surfers de branding met huizenhoge golven. Ook het Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park liggen aan deze kant van het eiland.

Dag 8: Oahu - Maui

's Ochtends transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Maui. Na aankomst haalt u op de luchthaven uw huurauto af en rijdt u naar uw hotel. U verblijft  vijf nachten in het Outrigger Ainu Nalu Resort (Garden View Room).

Dag 9 - 12: Maui

is vol contrasten, u treft hier rust en een zeer uitbundig natuurschoon naast de gezellige drukte van het stadje Lahaina. Maui bestaat uit twee aan elkaar gegroeide vulkanen, met een grote vallei ertussen. Aan de noordkust wordt het sprookjesachtige berglandschap met een unieke flora afgewisseld door talrijke watervallen, steile rotskusten en lange witte zandstranden. De kustweg naar Hana, met zijn 600 bochten, is een attractie op zich. Voorbij Hana ligt de Oheo Gulch, een serie meertjes die door watervallen met elkaar zijn verbonden. Het hoogste punt van Maui is de Haleakala vulkaan, de grootste slapende vulkaan ter wereld. Aan de westzijde van het eiland vormt het hoog in de bergen gelegen "Iao Valley State Park" één van de belangrijkste bezienswaardigheden. Zeer opmerkelijk is de vorm van Iao Needle. Aan de zuidwestzijde ligt Lahaina, eens het centrum van de walvisvaart in de Pacific. Van december tot en met april kunt u per boot voor de kust de bultrug walvissen zien. Lahaina heeft een hoofdstraat vol met gezellige restaurantjes, bars en mooie winkels. Iets voorbij Lahaina liggen Ka'anapali, Kahana en Kapalua, met de meest prachtige stranden van Hawaii.

Dag 12 - 15: Maui - Amsterdam

U levert 's avonds de huurauto in op de luchthaven van Maui  voor vertrek per United Airlines naar Amsterdam. U stapt onderweg 2x over in Los Angeles en Washington. Aankomst in Amsterdam in de ochtend op dag 15, vanwege het tijdsverschil.

 

Deze reis wordt uitgevoerd door: 
 
 • United Airlines
  Vlieg met United Airlines van Amsterdam naar Hawaii via Dulles International Airport. United Airlines  is een van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en is een stichtend lid van Star Alliance.Vanuit Amsterdam biedt United non-stop vluchten naar Chicago, Houston, New York/Newark en Washington DC met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in Amerika. 
   
 • Dulles International Airport
  Een stopover in Washinton DC doe je via Washington Dulles International Airport. De luchthaven is een van de drie luchthavens die Washington D.C. bedienen. De luchthaven ligt in Loudoun County, in de staat Virginia, ongeveer 42 km ten westen van de binnenstad van Washington D.C. De luchthaven is vernoemd naar John Foster Dulles. Dulles International Airport is een knooppunt voor United Airlines.
   

Prijzen en reisdata

Reisdata: 15 dagen

01.01.17 - 04.06.17 € 2.430
05.06.17 - 16.06.17 € 2.410
17.06.17 - 30.06.17 € 2.795
01.07.17 - 22.08.17 € 2.820
23.08.17 - 28.08.17 € 2.780
29.08.17 - 19.10.17 € 2.450
20.10.17 - 31.10.17 € 2.450
01.11.17 - 08.12.17  € 2.395
09.12.17 - 20.12.17 € 2.345

Vermelde prijzen zijn in euro per persoon op basis van 2 personen. Voor alleenreizenden geldt een toeslag.

Inclusief

 • Retourvlucht vanuit Amsterdam naar Hawaii  met United Airlines (Economy Class). Stopover in Washington en een interisland vlucht van Oahu naar Maui met Hawaiian Airlines;
 • 3 hotelovernachtingen in een middenklasse hotel in het centrum van Washington DC op basis van logies
 • 4 hotelovernachtingen op het hoofdeiland Oahu in Aston Waikiki Beachsite (Moderate Hotel Room op basis van logies);
 • Retour luchthaven transfers per minibus op Honolulu (huurauto mogelijk tegen toeslag);
 • 5 hotelovernachtingen op Maui in Outrigger Ainu Nalu Hotel (Garden View Room op basis van logies);
 • Huurauto van Alamo op Maui, type Economy op basis van het Alamo Fully Inclusive pakket en incl. ongelimiteerde kilometers, 1 bestuurder, CDW verzekering auto zonder eigen risico, SLI verzekering met aansprakelijkheidsdekking tot US$ 1 miljoen en lokale belastingen;
 • Luchthavenbelastingen en vluchttoeslagen, zoals veiligheids-, milieu- en brandstoftoeslagen (o.b.v. € 350 p.p. - wijzigingen voorbehouden);
 • Reserveringskosten.

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven;
 • Maaltijden;
 • Excursies;
 • Aanvullende benzine voor de huurauto;
 • Reis- annulerings of omboekverzekering;
 • Bij sommige hotels wordt een “parking fee” of een “resort fee” geheven, die ter plaatse betaald moet worden;
 • Bij Hawaiian Airlines dient u per interislandvlucht te betalen voor ingecheckte bagage ($ 25 per koffer, 2e koffer $ 35, deze bedragen zijn per persoon per koffer).

Let op

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/

Terug naar boven