• New York en Hawaii (Oahu en Maui)
 • New York en Hawaii (Oahu en Maui)
 • New York en Hawaii (Oahu en Maui)
0 1 2

New York en Hawaii (Oahu en Maui)

16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto

De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 16 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in New York.


Hoogtepunten van deze reis

 • New York: Manhattan, Ellis Island, Vrijheidsbeeld, Central Park, Soho, Guggenheim Museum, Empire State Building, Rockefeller Center en het uitgaansleven op Broadway.
 • Oahu: Waikiki, surfstanden, Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park
 • Maui: De route naar Hana, Haleakala Vulkaan (grootste slapende vulkaan ter wereld), dec t/m april bultrug walvissen, bij Wailea liggen de prachtigste stranden.

Reisprogramma

(Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - New York

Vlucht vanaf Amsterdam naar New York via overstap in Frankfurt of Washington. Aankomst vroeg in de middag en transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel in het centrum van New York. U verblijft vier nachten in het Edison Hotel.

Dag 2 - 4: New York

‘The Big Apple’, ‘The City that never sleeps’. New York is een belevenis voor iedereen op elk moment. Uiteraard bezoekt u Manhattan, met z'n imposante wolkenkrabbers. Maar ga ook per boot naar het vrijheidsbeeld en Ellis Island. Ga winkelen op 5th Avenue of ga uit op Broadway en Times Square. U kunt natuurlijk ook even uitblazen in Central Park of bij The Cloisters. Wat musea betreft adviseren we The Museum of Modern Art en het Guggenheim Museum. Andere markante punten in de stad zijn Madison Square Garden, Empire State Building en het Rockefeller Center (met zijn ijsbaan in winter). Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown.

Dag 5: New York - Oahu

U verlaat de 'city' en vliegt met United Airlines naar Honolulu op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. U verblijft 4 nachten in het Queen Kapiolani hotel (City View kamer op basis van logies). Een luchthaventransfer bij aankomst en vertrek zijn inbegrepen.

Dag 6 - 8: Oahu

Oahu (The Gathering Place) is het hoofdeiland van Hawaii waarop de hoofdstad Honolulu ligt. Ruim driekwart van de inwoners van Hawaii woont op Oahu. Honolulu is een moderne en ruim aangelegde stad, met veel parken, musea, historische gebouwen, winkelcentra en een Chinatown, die zich uitstrekt langs de zuidkust van het eiland. Enkele kilometers oostelijk van downtown Honolulu, aan een prachtig zandstrand, ligt de hotelwijk Waikiki. Waikiki heeft een druk strandleven, wervelende Polynesische dans shows en een uitbundig uitgaansleven. Doordat Waikiki in de luwte ligt van de bergen, is het hier meestal droog en zonnig. Heel anders is de noordoostzijde van het eiland, hier overheerst de jungle en het steile hooggebergte. U vindt hier prachtige bloemen, zeldzame vogels, watervallen en wilde riviertjes. De noordzijde is wereldbekend om zijn surfstranden, met namen als Sunset Beach en de Banzai Pipeline Beach. Hier trotseren geoefende surfers de branding met huizenhoge golven. Ook het Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park liggen aan deze kant van het eiland.

Dag 9: Oahu - Maui

's Ochtends transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Maui. Na aankomst haalt u op de luchthaven uw huurauto af en rijdt u naar uw hotel. U verblijft  vijf nachten in het Outrigger Ainu Nalu Resort.

Dag 10 - 13: Maui

is vol contrasten, u treft hier rust en een zeer uitbundig natuurschoon naast de gezellige drukte van het stadje Lahaina. Maui bestaat uit twee aan elkaar gegroeide vulkanen, met een grote vallei ertussen. Aan de noordkust wordt het sprookjesachtige berglandschap met een unieke flora afgewisseld door talrijke watervallen, steile rotskusten en lange witte zandstranden. De kustweg naar Hana, met zijn 600 bochten, is een attractie op zich. Voorbij Hana ligt de Oheo Gulch, een serie meertjes die door watervallen met elkaar zijn verbonden. Het hoogste punt van Maui is de Haleakala vulkaan, de grootste slapende vulkaan ter wereld. Aan de westzijde van het eiland vormt het hoog in de bergen gelegen "Iao Valley State Park" één van de belangrijkste bezienswaardigheden. Zeer opmerkelijk is de vorm van Iao Needle. Aan de zuidwestzijde ligt Lahaina, eens het centrum van de walvisvaart in de Pacific. Van december tot en met april kunt u per boot voor de kust de bultrug walvissen zien. Lahaina heeft een hoofdstraat vol met gezellige restaurantjes, bars en mooie winkels. Iets voorbij Lahaina liggen Ka'anapali, Kahana en Kapalua, met de meest prachtige stranden van Hawaii.

Dag 14 - 16: Maui - Amsterdam

U levert 's avonds de huurauto in op de luchthaven van Maui  voor vertrek per United Airlines naar Amsterdam. U stapt onderweg 2x over in Los Angeles en Washington. Aankomst in Amsterdam in de ochtend op dag 16, vanwege het tijdsverschil.

Verlening of uitbreiding

U kunt deze reis uitbreiden of verlengen in Amerika of Hawaii. Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkopers.

Hotels en Resorts

In deze reis zijn de volgende accommodaties opgenomen:

Kaanapali Beach Hotel
 Maui - Hawaii
Gezellig hotel aan het strand, in mooie tropische tuin met walvisvormig zwembad. Het winkelcentrum 'Whalers Village', met een aantal goede restaurants, ligt op loopafstand langs het strand. Fraaie comfortabele kamers met badkamer, airco, TV, koelkast, koffiezetter, kluis en lanai. Er zijn twee…

Prijzen en reisdata

Reisdata: dagelijks

09.12.16 - 20.12.16 € 2.995
21.12.16 - 28.12.16 € 3.330
29.12.16 - 02.01.17 € 2.940
03.01.17 - 31.03.17 € 2.850
01.04.17 - 16.06.17 € 2.810
17.06.17 - 22.08.17 € 3.270
23.08.17 - 28.08.17 € 3.375
29.08.17 - 31.10.17 € 2.945
01.11.17 - 08.12.17 € 2.870
09.12.17 - 20.12.17 € 2.995

Vermelde prijzen zijn in euro per persoon op basis van 2 personen. Voor alleenreizenden geldt een toeslag.

Inclusief

 • Retourvlucht vanuit Amsterdam naar Hawaii  met United Airlines (Economy Class). Stopover in New York en een interisland vlucht van Oahu naar Maui met Hawaiian Airlines;
 • 4 hotelovernachtingen in New York (Row NYC Hotel - Double Room, 1 bed op basis van logies);
 • 4 hotelovernachtingen op het hoofdeiland Oahu in Shoreline Hotel Waikiki (City View kamer op basis van logies);
 • Retour luchthaven transfers per minibus op Honolulu (huurauto mogelijk tegen toeslag);
 • 5 hotelovernachtingen op Ka'anapali Beach Hotel (Garden Room op basis van logies);
 • Huurauto van Alamo op Maui, type Economy op basis van het Alamo Fully Inclusive pakket en incl. ongelimiteerde kilometers, 1 bestuurder, CDW verzekering auto zonder eigen risico, SLI verzekering met aansprakelijkheidsdekking tot US$ 1 miljoen en lokale belastingen;
 • Luchthavenbelastingen en vluchttoeslagen, zoals veiligheids-, milieu- en brandstoftoeslagen (o.b.v. € 375 p.p. - wijzigingen voorbehouden);
 • Reserveringskosten.

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven;
 • Maaltijden;
 • Excursies;
 • Aanvullende benzine voor de huurauto;
 • Reis- annulerings of omboekverzekering;
 • Bij sommige hotels wordt een “parking fee” of een “resort fee” geheven, die ter plaatse betaald moet worden;
 • Bij Hawaiian Airlines dient u per interislandvlucht te betalen voor ingecheckte bagage ($ 25 per koffer, 2e koffer $ 35, deze bedragen zijn per persoon per koffer).

Let op

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/

Terug naar boven