Hawaii reizen - Start uw reis naar Hawaii hier!

Welkom op de overzichtspagina voor uw vakantie naar Hawaii!

Reizen naar Hawaii is ultiem. Dit tropisch paradijs is de ideale vakantiebestemming als u wilt genieten van indrukwekkende natuur; mooie witte stranden met een zee vol kleurrijk zeeleven, hoge ruige kliffen en groene valleien met verborgen watervallen, woestijnachtige vulkaankraters die aan een maanlandschap doen denken en natuurlijk de Kilauea vulkaan met zijn voortdurende lavastroom. Ook het moderne stadsleven komt aan bod, vooral op Oahu.  

Houdt u van een kleurrijke onderwaterwereld, het ontdekken van verlaten baaitjes, het bezoeken van historische plekken, wandelen door groene canyons en langs met jungle begroeide kliffen of gewoon lekker luieren op het strand? Kies dan voor een onvergetelijke vakantie naar Hawaii.

Hawaii specialist

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende onderdelen waaruit uw reis naar Hawaii bestaat, zoals: vluchten naar Hawaii en uiteraard de verschillende hotels waar u kunt verblijven. 

Daarnaast voorzien onderstaande informatieblokken u van algemene informatie over Hawaii, een overzicht van de reisaanbiedingen voor Hawaii, voorbeelden van verschillende rondreizen en praktische reisinformatie zoals bijvoorbeeld de verschillende eilanden die u tijdens uw vakantie Hawaii kunt bezoeken. Hawaii is een ultieme bestemming voor eilandhoppen: u krijgt een mooie afwisselende reis, waarbij u de verschillende facetten van Hawaii tijdens één vakantie kunt ervaren. Laat u hierbij adviseren door de Hawaii specialist die ervoor zorgt dat uw reisroute helemaal is afgestemt op uw wensen. 

Met onderstaande informatie bieden wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis helemaal naar wens kunt invullen. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget, alvast bekijken aan welke excursies u tijdens de reis wilt deelnemen en het globale reisplan voor uw vakantie naar Hawaii uitstippelen.

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en wij informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een heerlijk ontspannen vakantie Hawaii tegemoet!

Maui | vakantie Hawaii

Vakantie Hawaii

Uw droomreis, onze specialiteit!

Prachtige stranden, weelderige begroeiing, spectaculaire vulkanen, ruige kliffen en groene valleien. Een ideaal klimaat, hartelijke bevolking en verschillende eilanden met allemaal een uniek karakter die uitnodigen tot islandhoppen. Aloha!

Papohaku Beach | vakantie Hawaii

Rondreis in Hawaii

Rondreis in Hawaii

Een rondreis is een ideale manier om de verschillende eilanden van Hawaii te ontdekken. Geniet van cultuur, natuur én de heerlijke Aloha-cultuur van Hawaii. Bekijk onze verschillende voorbeeldrondreizen hier.

Sheraton Kauai Resort | vakantie Hawaii

Hotels in Hawaii

Hotels en accommodaties op Hawaii

Op zoek naar een mooi verblijf op Hawaii? Wij bieden een groot scala aan diverse accommodaties in verschillende prijsklassen.

Hilo Waterfalls | vakantie Hawaii

De eilanden van Hawaii

Ontdek de verschillen tussen deze prachtige eilanden

Eilandhoppen is de ideale manier om de prachtige Hawaïaanse eilanden te ontdekken. De zes grote eilanden Big Island Hawaï, Oahu, Kauai, Maui, Molokai en Lanai, hebben ieder hun eigen charme, geschiedenis en unieke karakter.

Snorkelen kinderen | Hawaii met kinderen

Hawaii met kinderen

Islandhoppen met het hele gezin!

Vakantie Hawaii met kinderen? Een aanrader! Lees hier meer over de mogelijkheden en beleef een onvergetelijke reis met het gezin.

Kauai ziplinen | vakantie Hawaii

Excursies Hawaii

Dagtours en uitstapjes in Hawaii

Excursies in Hawaii ? Boek voordelig bij Pacific Island Travel dé specialist. Persoonlijk advies, service en kwaliteit. Bekijk snel onze reizen en bespaar.

Reis Hawaii boeken

Wilt u uw reis naar Hawaii boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.

Wilt u uw reis combineren met een bezoek aan Amerika? Dit kunnen wij samen met de reis Hawaii boeken, u krijgt dan een combinatiereis op maat.