Haumana Cruises

4 dagen in het paradijs (ID: 119282)

Over de reis

Vanira en Poerava zijn de verleidelijke namen van de avonturen die u in de Zuidzee kunt beleven. Aan boord van de 36 m lange catamaran Haumana leert u in kleine groep de eilandenwereld van Frans-Polynesië kennen. Typisch voor de Zuidzee zijn o.a. parels en vanille, die u aan land kunt bewonderen. De crew hecht veel belang aan sociale ontmoetingen, wat het culturele aspect van uw reis enorm versterkt... en dat alles met Bora Bora als adembenemende achtergrond! U ontdekt het mooiste Society Island vanaf het water en ziet zijn markante silhouet ook uit de verte. Om de lagune te verkennen kunt u aan boord kajaks lenen. De adembenemende onderwaterwereld verkent u al snorkelend en ’s avonds beleeft u de Polynesische levensvreugde met muziek en dans.

In een oogopslag

  • 4 dagen boutique cruises
  • max. 24 personen
  • incl. volpension en activiteiten aan boord
  • hoogtepunten: Bora Bora & Motu Mahaea
Vanaf € 1.737 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: (ma): Bora Bora (D), start om 14.00 u.

Inscheping in Vaitape. Aan boord van de catamaran zeilt u naar het zuidoosten van de lagune van Bora Bora.

Dag 2: (di): Bora Bora (O/L/D).

Vandaag kunt u kajakken of een optionele excursie aan land maken. U luncht aan boord en verkent vervolgens vanaf de catamaran Mount Otemanu, het ´gezicht´ van Bora Bora. ’s Avonds vaart u naar Tahaa.

Dag 3: (wo): Tahaa (O/L/D).

Vandaag maakt u een excursie naar een parelkwekerij en een vanilleplantage. Daarna zeilt u naar Motu Mahaea, een privé-eiland. Hier geniet u aan boord van een heerlijke Polynesische zonsondergang.

Dag 4: (do): Raiatea (O), einde om 10.00 u.

Na het ontbijt gaat de cruise verder naar Raiatea, waar u ontscheept.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • cruise in 2-persoonskajuit of suite met privédouche/wc, volpension, tafelwijn en niet-alcoholische drankjes, kajaks, stand-up paddling, snorkeluitrusting, excursie Tahaa.

Exclusief

  • alcoholische drankjes, excursies Bora Bora, fooien, persoonlijke uitgaven, overige kosten.

Opmerking

De 4-daagse Poerava Cruise van Raiatea naar Bora Bora wordt elke donderdag door Haumana aangeboden. De Haumana ligt tussen 02.11.-31.03. in het droge dok.