Archipel Cruises

Zeilcruises

Over de reis

Rangiroa is een enorme lagune met ontelbare motu’s. Onderweg maakt u verschillende stops waar u kunt snorkelen om de kleurrijke en diverse wateren te ontdekken. U voelt zich als het ware in een aquarium!

In een oogopslag

  • 6 dagen zeilen van/naar Rangiroa
  • max. 12 personen
  • vroegboekkorting
  • volpension, geen verborgen kosten
  • hoogtepunten: Pink Sands, Blue Lagoon
Vanaf € 843 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Rangiroa (L/D), start om 12.00 u.

Uw cruise start in de haven van Ohotu op Rangiroa. In Mahanahana kunt u in de namiddag snorkelen, kajakken, van het strand genieten of de motu verkennen.

Dag 2: Rangiroa (O/L/D).

’s Morgens zeilt u in 2 uur naar Kauraufara, een klein vissersdorp. U bezoekt het dorp en de kokosnootplantage. U heeft de mogelijkheid om souvenirs te kopen. Uw volgende ankerplaats is een koraaltuin. In de late namiddag bereikt u Pink Sands, een bijzondere zandbank waar u heerlijk kunt wandelen.

Dag 3: Rangiroa (O/L/D).

U bezoekt een andere koraaltuin voor u naar Motu Teu en The Birds Island zeilt. Optioneel bezoek aan het vogeleiland met barbecue-lunch op een privémotu. ’s Middags gaat u snorkelen of kajakken.

Dag 4: Rangiroa (O/L/D).

U bezoekt het dorp Otepipi en maakt een wandeling langs een van de langste stranden van Rangiroa. Ga snorkelen in het koraalrif. Na 2 uur bereikt u Motu Faama.

Dag 5: Rangiroa (O/L/D).

Vroege start en lange vaart naar de Blue Lagoon, een van de meest unieke plaatsen van de Tua Motu’s. Verken hier de adembenemende natuur. Daarna reist u verder naar het dorp Avatoru. In de late namiddag kunt u snorkelen of duiken in het aquarium van de Tiputa Pas, waar vaak dolfijnen te zien zijn.

Dag 6: Rangiroa (O), einde om 08.00 u.

Ontscheping.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • zeilcruise in tweepersoonskajuit met privédouche/wc, volpension, skipper, hostess, beddengoed, handdoeken, verzekering, kajaks, snorkeluitrusting.

Exclusief

  • drankjes, verplichte toeslag bij inscheping (EUR 125, contant geld), optioneel excursiepakket, wifi (optioneel, EUR 60).

Opmerking

Geen vertrek in de periodes 01.04.-03.07. en 23.10.-20.12.21.