Op reis

Frans-Polynesië

Vakantie in Frans-Polynesië

Witte zandstranden en azuurblauwe lagunes

Frans-Polynesië is een Frans overzees gebiedsdeel, gelegen in de tropen midden in de Stille Zuidzee. De 5 eilandengroepen zijn van vulkanische oorsprong, beschikken over een weelderige begroeiing, witte zandstranden met azuurblauwe lagunes, omringd door koraalriffen en kleine koraaleilandjes.

Cultuur in Frans-Polynesië

Aanbiedingen

Enkele voorbeelden van een droomreis

Ontdek verborgen eilanden en kom tot rust op het spierwitte strand. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis naar Frans-Polynesië, vind hier alvast enkele voorbeeldreizen met vertrek vanaf Amsterdam.

Rondreis Frans-Polynesië

Rondreis in Frans-Polynesië

Samengestelde rondreizen

U kunt uw vakantie naar Frans-Polynesië verlengen met een van onze samengestelde rondreizen of een mooie cruise.

Excursies

Excursies

Op zoek naar een excursie in Frans Polynesië? Bij Pacific Island Travel boekt u voordelig de excursies in Frans Polynesië. Ga snel naar onze website!

Reis informatie Frans Polynesië | vakantie Frans Polynesië

Reis Informatie Frans Polynesie

Praktische tips voor uw vakantie

Betaalmiddelen, elektriciteit, feestdagen, Tahitiaanse keuken en nog veel meer handige informatie voor uw reis naar Frans Polynesië.

Frans Polynesië

Algemene informatie Frans-Polynesië

Tradities, cultuur & dans

Algemene informatie over Frans-Polynesië? Hier komt u alles te weten over de geschiedenis, de bevolking en het verhaal achter de mooie tatoeages.

Man met een hoorn | Beste reistijd Frans Polynesië

Beste Reistijd Frans Polynesie

Tips voor de beste periode

De beste reistijd voor Frans-Polynesië is mei t/m oktober. Luisteren naar het geluid van regen op het dak van je strand hut is misschien even leuk, maar de hele dag? Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Frans-Polynesië te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.