Hotels

Hotels in Borabora

Bora Bora Pearl Beach Resort | hotels Frans Polynesië

Bora Bora Pearl Beach Resort

Onze 4* tip!

Betaalbare luxe. Resort met een authentieke Polynesische flair en design, verschillende activiteiten en de koralen van To'a Nui.

Conrad Bora Bora Nui | hotels Frans Polynesië

Conrad Bora Bora Nui

5* gelegen in eigen baai

Conrad Bora Bora Nui biedt uitzicht op een prachtige turquoise lagune. Het resort ligt op 5 minuten rijden van het stadscentrum van Vaitape en op 15 minuten rijden van de luchthaven Motu Mute. Met de boot is het prachtige eilandje Motu Toopua in slechts 5 minuten te bereiken.

Intercontinental Bora Bora and Thalasso Spa uitzicht | hotels Frans Polynesië

Intercontinental Bora Bora And Thalasso Spa

5* service van wereldklasse

Fenomenaal uitzicht op Mount Otemanu. Mooie, frisse en elegante inrichting, alsmede de "Deep Ocean Spa" kenmerken dit luxe resort.

Intercontinental Le Moana Resort | vakantie Frans Polynesië

Intercontinental Le Moana Resort

Klein 4* resort

Le Moana is een prachtig gelegen klein resort. Laat u overtuigen door de charme en de fraaie ligging aan het witte zandstrand. Moana heeft 2 uitstekende restaurants, de Vini Vini bar en een zwembad met zandbodem.

Le Maitai Polynesia | hotels Frans Polynesië

Le Maitai Polynesia

3* resort met goede ligging

Le Maitai Polynesia ligt aan het zuidelijk einde van Bora Bora, aan een klein strand nabij het bekende Matira Beach. Het complex wordt door een rustige straat gescheiden van het Haere Mai Restaurant en de bar.

Le Meridien Bora Bora | hotels Frans Polynesië

Le Meridien Bora Bora

5* resort met schildpaddenkwekerij

Gelegen op Motu Tape, aan een mooie lagune met uitzicht op Mt. Otemanu. Modern en hedendaags design met grote glazen vloer in de Overwater Bungalows. Uniek aan dit resort is de schildpaddenkwekerij.

Matira Hotel | hotels Frans Polynesië

Matira Hotel

Eenvoudig hotel

direct aan het lange zandstrand bij Matira Point. De garden bungalows worden door de kustweg van de zee gescheiden, het hoofdgebouw en de beach bungalows liggen direct aan het strand.

Villa Rohutu Fare uitzicht | hotels Frans Polynesië

Rohutu Fare Lodge

4,5* in Polynesische stijl

De Rohotu Fare Lodge biedt een fantastisch uitzicht en een oase van rust, omgeven door een prachtige vegetatie. Geniet van een rustig en romantisch verblijf.

Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort | hotels Frans Polynesië

Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort

Goede 3* resort

Schilderachtige ligging met mooi zandstrand en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Comfortabele bungalows met privéterras, in de tuin of aan het strand evenals boven het water zijnde de superior bungalows lagune en de Overwater bungalows.

The St Regis Bora Bora Resort overview | hotels Frans Polynesië

The St Regis Bora Bora Resort

5* ongekende luxe

Het resort ligt op Motu Ome'e. Op de luchthaven wordt u afgehaald met een jacht van het hotel. De meest indrukwekkende accommodatie in de Zuidzee, met een ongekende persoonlijke service. U ervaart in het St. Regis Bora Bora Resort een nieuwe vorm van luxe.

Village Temanuata Beach | hotels Frans Polynesië

Village Temanuata Beach

2* familiebedrijf

Het Temanuata Village Resort ligt op slechts 300 meter van de eetgelegenheden en winkels. Het dorp Vaitape ligt op 7 km afstand. Vanaf de luchthaven van Bora Bora is het met de bus en de veerboot in 40 minuten te bereiken.