Archipel Cruises

Archipel Cruises in Frans - Polynesië ? Cruise bij Pacific Island Travel!

Archipel Cruises

Archipel Cruises is de meest gerenommeerde aanbieder van zeilcruises in Frans-Polynesië. Zij varen met 17meter lange catamaran zeiljachten met elk twee ervaren en deskundige bemanningsleden (schipper & hostess) langs de mooiste eilanden van de Society eilanden.

Er zijn diverse cruisemogelijkheden. De meest populaire cruise is de 7 daagse cruise bij de eilanden Bora Bora, Raiatea en Huahine (maar u kunt ook alleen de heen- of terugweg varen in 3 of 4 dagen). Onderweg worden excursies gemaakt op de eilanden en kunt u tal van activiteiten doen, zoals vissen, kajakken, windsurfen, snorkelen. Duiken is op aanvraag mogelijk (er moet dan extra apparatuur mee).

De luxe airconditioned zeiljachten beschikken over vier ruime 2-persoonshutten met elk een eigen badkamer en een grote kajuit met lounge, bar en eethoek. Verdere technische gegevens over de jachten en details over het cruiseschema en cruises bij vindt u op onze website. Op onze website biedt Archipel ook cruises aan bij de Tuamotu eilanden.


Afvaartschema

2013
tekst

2014
tekst

Vaarroute

xx

Faciliteiten en service aan boord

Schip

xx

Voorwaarden en belangrijke informatie

Voorwaarden

xx


Terug naar boven