• Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, Frans-Polynesië
  • Lagune van Bora Bora, Frans-Polynesië
  • Vakantie Frans-Polynesië
  • Snorkelen in Frans-Polynesië
0 1 2 3

Frans-Polynesië - Autohuur

Huurauto's in Frans-Polynesië! Uw droomreis, onze specialiteit!

Autohuur in Frans-Polynesië

Wilt u op eigen gelegenheid de eilanden verkennen, dan is autohuur bij uitstek geschikt. Op Tahiti, Moorea, Huahine, Raiatea en Bora Bora zijn de belangrijkste wegen verhard en richtingen staan hier goed aangegeven. Op de andere eilanden zijn de wegen vooral onverhard en is autohuur niet mogelijk. Een Nederlands rijbewijs is voldoende om te mogen rijden in Frans-Polynesië. De huurauto's van Pacific Car zijn van het nieuwste type en een basisverzekering en de km's zijn inbegrepen (zie prijslijst). Bij afhalen van de auto ontvangt u een wegenkaart met daarop gemarkeerd de belangrijkste bezienswaardigheden.

De auto's worden steeds compacter. We adviseren u na te gaan of de bagageruimte in de auto van uw keuze toereikend is voor de koffers die u wilt meenemen. Het is voordeliger vooraf een grotere auto te reserveren dan ter plaatse. Het huurtarief wordt bepaald aan de hand van het autotype, het aantal huurdagen (24-uurs periode) en het gewenste verzekeringspakket.

Om in Frans-Polynesië te mogen rijden moet u beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. De minimum leeftijd is 21 jaar. Bij het afhalen van de huurauto wordt gevraagd naar uw creditcard. In Frans-Polynesië kunnen andereverkeersregels gelden dan in Europa, de folders van de verhuurmaatschappij informeren u hierover (bij afhalen van de huurauto te verkrijgen).

Avis Pacific Car Autohuur

Autotype Tahiti, Moorea, Bora Bora, Huahine en Raiatea
cat. A. 4-zits, 3-deurs, hand-geschakeld (bijv. Ford Ka / Fiat Panda)
cat. B. 4-zits, 3-deurs, airco., handgeschakeld (bijv. Ford Ka)
cat. C. 5-zits, 5-deurs, airco., handgeschakeld (bijv. Ford Fiesta / Renault Clio)
cat. D. 5-zits, 5-deurs, airco., handgeschakeld of automaat (bijv. Ford Fiesta / Peugeot 307)
cat. E. 7-zits, 5-deurs, airco., handgeschakeld (bijv. Opel Zafira / Citroen Picasso)
cat. J. 2-zits, 4wd, handgeschakeld (bijv. Suzuki Samourai)
cat. X. 2-zits, handgeschakeld (bijv. Borgster)

Inclusief: Ongelimiteerde kilometers, tax, CDW-verzekering en de PAI-verzekering (= inzittenden verzekering voor de chauffeur). De huurperiode wordt berekend per 24 uur (*bij uitzondering 8 uurs tarief). Chauffeur dient tenminste 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. Het is niet toegestaan de huurauto op de ferry mee te nemen naar een buiteneiland.

Exclusief: Benzine. Voor aflevering van de auto buiten kantooruren en op afgelegen lokaties kunnen kosten in rekening worden gebracht. Oneway Rentals zijn niet toegestaan.

Terug naar boven