Hotels

Hotels in Zuidkust

Crusoes Retreat | Hotels Fiji

Crusoes Retreat

Dit kleine romantische resort ligt in een schitterende tuin direct aan de oceaan. Het resort ligt 4km van de hoofdweg, 130km van Nadi en 70km van Suva.

Hideaway Resort And Spa | Hotels Fiji

Hideaway Resort And Spa

Uitstekend middenklasse resort gelegen in een tropische tuin en direct aan het strand. Het resort ligt op 100km van Nadi en 100km van Suva. Alleen bij hoogwater kan in de lagune worden gezwommen.

Shangri La Fijan Resort | Hotels Fiji

Shangri La Fijan Resort

Dit luxe resort ligt op het kleine eilandje Yanuca, dat door een brug met het vaste land is verbonden. Het resort heeft een aangename sfeer maar ook de ligging aan een prachtige baai met strand.

Sheraton Fiji | Hotels Fiji

Sheraton Fiji

Dit hotel ligt direkt aan het tropische strand op het schiereiland Denarau Island, naast het Sheraton Royal. Ongeveer 20 minuten van Nadi International Airport.

Sofitel Fiji Resort And Spa | Hotels Fiji

Sofitel Fiji Resort And Spa

Dit luxe 5-sterren resort is gelegen aan het strand van het schiereiland Denerau, grenzend aan de wereldklasse golfbaan Denerau Golf en Racquet Club.

Sonaisali Island Resort | Hotels Fiji

Sonaisali Island Resort

Het Sonaisali Island Resort ligt op een privé-eiland op slechts 25 min vanaf de luchthaven. 24 uur per dag zorgt een kleine ferryboot voor de korte overtocht. Ideaal als kort verblijf voor of na een cruise of op doorreis naar een ander eiland.

Tanoa Plaza Hotel | Hotels Fiji

Tanoa Plaza Hotel

Moderne middenklasse hotel richt zich met name op de zakenreiziger en ligt nabij het centrum van Suva.

The Pearl South Pacific Resort

The Pearl South Pacific Resort

Dit moderne hotel met 3 verdiepingen ligt in een mooie tuin, direct aan een prachtig strand en omgeven door een golfbaan. Het resort ligt bij Pacific Harbour.

The Wellesley Resort Fiji | Hotels Fiji

The Wellesley Resort Fiji

Dit intieme boutique resort resort met slechts 15 kamers is gelegen in de omgeving van Pacific Harbour aan de Coral Coast. Het resort ligt in een prachtige tropische tuin en aan een wit zandstrand én een schitterende lagune.

Toberua Island Resort | Hotels Fiji

Toberua Island Resort

Kleinschalig resort, gelegen op afgelegen eiland op ca 1 uur varen vanaf Suva. Er zijn in totaal 15 bungalows, allen vlak aan zee gelegen.

Outrigger On The Lagoon | Hotels Fiji

Outrigger On The Lagoon

Luxueus verblijf aan de Coral Coast. Ideaal om enkele dagen te ontspannen. Outrigger on the Lagoon ligt op Viti Levu, ca. 80 km van Nadi Airport en 5 minuten van Sigatoka.

Uprising Beach Resort | Hotels Fiji

Uprising Beach Resort

Het Uprising Beach Resort ligt op 2 uur rijden van Nadi of op 40 minuten van Suva. Pacific Harbour is de 'place to be' van Fiji voor golfen, duiken en paardrijden.

Warwick Fiji Resort | Hotels Fiji

Warwick Fiji Resort

Dit populaire resort ligt in een mooi aangelegde tuin direct aan het strand van de Coral Coast. Bij het strand ligt een klein eilandje met een trouwkapel. Alleen bij hoogwater kan in de lagune worden gezwommen.