Navutu Stars Resort

Aantrekkelijk en chic. (ID: 28632)

Resort

Het resort ligt aan 3 kleine baaien, altijd met zicht op de oceaan. Het restaurant biedt een afwisselende keuken met producten van eigen bodem. Het spa center zorgt voor lichamelijk welzijn met massages en yoga. Zwembad, bar en gratis wifi. Snorkelen is de belangrijkste activiteit. Snorkeluitrusting, kano’s, kajaks, wandelen en excursies naar een dorp zijn gratis. Supplement voor duiken, excursies, wakeboard en vissen.

Ligging

het kleine boutique resort ligt mooi beschermd in een baai, op het vriendelijke eiland van Yaqeta, in de vulkanische archipel van Yasawa.

Accommodatie

de moderne, ruime, in Mediterraans-Fijische stijl opgetrokken bures liggen verspreid in de tuin of aan het strand. Alle bures beschikken over een veranda, cd, minibar, haardroger, zithoek, en hangmatten, maar geen tv en telefoon. De Grand Bures zijn groter met ruime zithoek (prijs op aanvraag).

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: vanaf 12 jaar welkom.
Special: Gratis een massage van 20 minuten voor elke gast. Ook gratis: yoga, niet-gemotoriseerde watersporten en wifi. Bij boeking van een Blue Lagoon Cruise gratis cabin upgrade (indien beschikbaar). Aantrekkelijk honeymoon pakket (op aanvraag).