Hotels

Hotels in Yasawa Group

Botaira Beach Resort | hotels Fiji

Botaira Beach Resort

Dit resort ligt aan de westkant van Naviti Island - in de Yasawas, direct aan het strand gelegen. Moderne faciliteiten in Polynesische stijl.

Mantaray Resort | hotels Fiji

Mantaray Resort

Mantaray Resort Fiji ligt op de schitterende Yasawa Islands en biedt ruime keuze aan privékamers en slaapzalen. U kunt hier komen door middel van een ferry transfer vanaf Port Denarau. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier meestal goed Mantarays spotten tijdens het duiken of snorkelen.

Nanuya Island Resort | hotels Fiji

Nanuya Island Resort

De mooie ligging van het Nanuya Resort aan de blauwe lagune staat garant voor een geslaagde vakantie op Fiji. Het resort ligt in het midden van de Yasawas, ongerepte stranden, glasheldere lagunes en tropische regenwouden zijn karakteristiek voor deze eilandengroep. Hier ligt de befaamde Blue Lagoon uit de gelijknamige film.

Navutu Stars Resort | hotels Fiji

Navutu Stars Resort

Het kleine boutique resort ligt mooi beschermd in een baai, op het vriendelijke eiland van Yaqeta. Ideaal voor een romantisch verblijf onder de sterren of voor een duikvakantie. Geniet van de mooie tuin. Het bestaat uit slechts 9 bungalows, die verspreid liggen aan 3 ongerepte, witte zandstranden.

Oarsmans Bay Resort | hotels Fiji

Oarsmans Bay Resort

Deze lodge ligt aan een mooi wit zandstrand, aan de zuidwestkust van het prachtige Nacula Island. Op dit heuvelachtige eiland liggen ook grotten en enkele traditionele dorpjes die u kunt bezoeken.

Paradise Cove Resort | Hotels Fiji

Paradise Cove Resort

Het Paradise Cove Resort ligt op het eiland Naukacuvu, centraal in de Yasawa’s. In de indrukwekkend mooie baai wacht een gouden strand met een kristalheldere lagune op u.

Turtle Island Fiji | hotels Fiji

Turtle Island Fiji

Turtle Island is een privé-eiland voorzien van de mooiste stranden en jungle die u zich kunt voorstellen. Het eiland vormde onder meer het decor in de film “Blue Lagoon”. Dit zeer luxe resort behoort tot de absolute wereldtop. Het is per watervliegtuig vanuit Nadi in 30 minuten te bereiken.

Viwa Island Resort | hotels Fiji

Viwa Island Resort

Viwa Island is een typisch Fijiaans resort met een exotische uitstraling. Het is gelegen aan een fijn zandstrand. Een mix van moderne en Fijiaanse tradities. Geniet van een cocktail bij het zwembad of neem deel aan activiteiten zoals snorkelen, kajakken, vissen of zeilen.

Yasawa Island Resort | hotels Fiji

Yasawa Island Resort

Het resort ligt op Yasawa Island aan het strand en is omgeven door natuur. U bereikt het boutique resort per klein vliegtuig. De Blue Lagoon grotten moet u beslist gezien hebben! Verse zeevruchten worden dagelijks in het restaurant geserveerd. Dineer met z’n tweeën onder de sterrenhemel of onder de palmbomen.

Barefoot Manta Resort

Barefoot Manta Resort

Van mei tot oktober kunt u met reuzenmantra's snorkelen. Klik hier voor meer informatie over deze accommodatie.

Barefoot Kuata Resort

Barefoot Kuata Resort

Natuurliefhebbers voelen zich in dit resort in hun nopjes! Ga naar onze website voor meer informatie!

Blue Lagoon Beach Resort

Blue Lagoon Beach Resort

Ontspannen resort met bare foot atmosfeer. Ga naar onze website voor meer informatie over dit hotel.