Club Fiji Resort

Ligging: Het Club Fiji Resort biedt bungalows en villa's bij het strand aan een afgelegen baai, op slechts 4 km van het stadje Nadi.

Kamers: Elke kamer en bungalow heeft een eigen veranda, en de meeste beschikken over uitzicht op de oceaan. Alle accommodaties van het Club Fiji Resort zijn voorzien van plafondventilatoren, een koelkast en een eigen badkamer met een douche. Sommige liggen direct aan het strand en zijn uitgerust met airconditioning.

Faciliteiten: Gasten van het Club Fiji Islands Resort kunnen zich ontspannen in het grote buitenzwembad of met een massage op het strand. Er hangen hangmatten onder de kokospalmen en er staan ligstoelen onder rieten parasols. Restaurant JB's kijkt uit op de oceaan en serveert een breed assortiment aan westerse, Aziatische en traditionele Fijiaanse gerechten. Er wordt daarnaast een wekelijkse barbecue georganiseerd op het strand. U vindt er ook 2 bars en een pool tafel. U kunt aan watersportactiviteiten zoals duiken, snorkelen, zeilen en vissen doen. Vervoer van en naar de internationale luchthaven van Nadi, op 8 km afstand, kan eveneens geregeld worden.