• Vakantie Nausori - Fiji
0

Vakantie Nausori - Fiji

Vakantie tips voor uw rondreis bij Nausori, zuidkust van Viti Levu - Fiji

Nausori is de hoofdplaats van de provincie Tailevu in de divisie Central. Nausori heeft ongeveer 50.000 inwoners. Nausori - gelegen 20 km ten oosten van Suva - is eigenlijk een buitenwijk van Suva, er wonen hier veel expatriates. Bij Nausori ligt de luchthaven van Suva

Nausori Airport

Nausori Airport is de luchthaven van de hoofdstad Suva. De luchthaven ligt 20 km ten oosten van de stad. Naast binnenlandse vluchten vertrekken vanaf hier ook internationale vluchten naar Tonga, Samoa en Kiribati.

Kaku

In 2006 werd bekend dat in Kaku, in Nausori, een oud Fijiaans dorpje was ontdekt. Dit dorpje werd wellicht bestuurd door stamhoofden tussen 1250 en 1560. Het bezat een sterk strijdfort dat tot nog toe uniek is in Fiji. Archeoloog Sepeti Matararaba van het Fiji Museum was verbaasd over sommige van de ontdekkingen. Een voorbeeld hiervan is een ijzeren bijl die vermoedelijk door blanke handelaren gebruikt werd om te ruilen voor artefacten van Fiji. Al deze opgravingen zijn vandaag de dag belangrijke themapunten voor het toerisme in Fiji. De meeste opgegraven artefacts zijn te bewonderen in het Nationale Museum in Suva.

 

Wilt u meer informatie hebben over de Nausori , ga dan naar:


Accommodatie(s) op de Nausori

Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijk te boeken accommodatie op de Nausori.

Hotels en Resorts in Nausori

Een selectie van de hotels en resorts in Nausori:

Er zijn geen hotels gevonden.


Terug naar boven