Lautoka

Breng een bezoek aan Lautoka Market

Lautoka is - met ruim 50.000 inwoners - de op één na grootste stad van Fiji. De stad ligt in het westen van het eiland Viti Levu en heeft na Suva de grootste haven. Het is de hoofdstad van de divisie Western. Het stadje staat bekend als 'Sugar City' vanwege de ligging in het centrum van de suikerrietplantages. Ten zuiden van Lautoka - bij Vudu Point - ligt de olieterminal en wat kleinschalige industrie.

Voor meer informatie over hoofdeiland Viti Levu en de nabije eilanden, ga naar:
 

Golf baan Denerau | vakantie Fiji

Denarau

Havenstadje Denarau

Denarau ligt op ongeveer 10 km van Nadi en beschikt over verschillende grote resorts, prachtige stranden en een golfbaan.

Strand Matamanoa | Vakantie Fiji

Mamanuca Group

De idyllische eilanden van de Mamanucas

De Mamanuca eilanden liggen naast het hoofdeiland Yasawa. U ervaart hier echt de paradijselijke eilanden met palmbomen en een hagelwitte stranden.

Fiji cultuur | vakantie Fiji

Nadi

Een dagje struinen door Nadi stad

Nadi is de op drie na grootste plaats van Fiji. Nadi heeft de grootste concentratie van hotels in Fiji en de internationale luchthaven van Fiji ligt in Nadi.

Strand van Natadola | vakantie Fiji

Natadola Beach

De zandstranden van Natadola Beach

Natadola Beach is het mooiste zandstrand op Viti Levu. Het strand ligt in het zuidwesten van Viti Levu en bereikbaar via een geasfalteerde weg.

Viwa Island Resort | vakantie Fiji

Yasawa Eilanden

De prachtige eilanden van de Yasawas

De Yasawa eilanden zijn van vulkanische oorsprong en zijn bergachtig, met toppen tussen de 250 en 600 meter. U vindt hier ook prachtige zandstranden.