• Volivoli Beach Resort
  • Volivoli Beach Resort
  • Volivoli Beach Resort
  • Volivoli Beach Resort
  • Volivoli Beach Resort
0 1 2 3 4

Volivoli Beach Resort

Budget     Viti Levu - Fiji

Ligging van Volivoli Beach Resort

Gelegen op 10 minuten rijden van het dorpje Rakiraki op ca. 2 uur rijden van de luchthaven van Nadi aan een mooi zandstrand. De noordelijkste punt van het hoofdeiland is een van Fiji's ongerepte parels en wordt door toeristen maar nauwelijks bezocht.

Kamers van Volivoli Beach Resort

De luxe Studio Vales met zeezicht, badkamer met douche, airconditioning, een 2-pers. bed en 2 enkele sofa-bedden, een keukentje en een wasmachine. Of kunt u kiezen uit de Vale Balavu kamers met 2 2pers. bedden, plafondventilator, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en zeezicht. Daarnaast biedt Volivoli ook kamers met gedeelte faciliteiten en een slaapzaal voor rugzak toeristen.

Faciliteiten van Volivoli Beach Resort

Vanaf het strand heeft u een prachtig uitzicht op de azuur blauwe wateren van de Bligh Strait en wordt u elke avond getrakteerd op prachtige zonsondergangen. Het resort heeft een verder een met palmen omzoomd zwembad, met Pool Bar. Het restaurant met zandvloer kijkt uit op het zwembad en de oceaan. Kayaks en snorkeluitrusting zijn te huur bij de Beach Hut, tevens de basis van Ra Divers, de Padi 5 Star duikschool van het resort.

Inclusief bij Volivoli Beach Resort

Overnachting en tropisch ontbijt.

Terug naar boven