Autohuur Fiji

Huurauto's in Fiji ! Uw droomreis, onze specialiteit!

Autohuur op Viti Levu, van Thrifty

Het hoofdeiland Viti Levu is uitermate geschikt om per huurauto te verkennen. Er loopt een verharde weg vanuit Nadi langs de zuidkust naar Suva (Queens Road) en een verharde weg langs de noordkust tot voorbij Rakiraki (Kings Road). Alleen in Nadi en Suva is het verkeer wat drukker, daarbuiten is er weinig verkeer en richtingen worden redelijk goed aangegeven (hoewel een wegenkaart hier soms uitkomst biedt). Het wordt afgeraden bij zonsondergang (vanwege de kerkdiensten) en in het donker te rijden.

Thrifty is de beste autoverhuurder in Fiji. Zij hebben depots in Nadi (bij de airport [24 uur open] & diverse hotels), Suva, Lautoka en bij de grotere hotels langs de Coral Coast. Hun huurauto's zijn van het nieuwste type en een basisverzekering en de km's zijn inbegrepen (zie prijslijst). Bij afhalen van de auto ontvangt u een wegenkaart met daarop gemarkeerd de belangrijkste bezienswaardigheden. Zij bieden de volgende autotypes aan.

De auto's worden steeds compacter. We adviseren u na te gaan of de bagageruimte in de auto van uw keuze toereikend is voor de koffers die u wilt meenemen. Het is voordeliger vooraf een grotere auto te reserveren dan ter plaatse. Het huurtarief wordt bepaald aan de hand van het autotype, het aantal huurdagen (24-uurs periode) en het gewenste verzekeringspakket.

Om in Fiji te mogen rijden moet u beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. De minimum leeftijd is 21 jaar. Bij het afhalen van de huurauto wordt gevraagd naar uw creditcard. In Fiji kunnen andere verkeersregels gelden dan in Europa, de folders van de verhuurmaatschappij informeren u hierover (bij afhalen van de huurauto te verkrijgen).

Thrifty Car rental:

Group 1:Hyundai Accent / Elantra - Highway Runner

Group 2: Hyundai Tucson - Country Explorer

Group 3:Toyota Land Cruiser Prado - 4WD Adventure

Inclusief: Onbeperkte kilometers, GST tax & basisverzekering (met een eigen risico van F$ 3000*). Dit eigen risico kan worden beperkt tot 500 / 2000* F$ voor 20 / 25* F$/dag. De huurperiode wordt berekend per 24 uur. Chauffeur dient tenminste 25 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. Het is niet toegestaan de huurauto op een ferry mee te nemen.

Exclusief: Benzine. Voor aflevering van de auto buiten kantooruren en op afgelegen lokaties kunnen kosten in rekening worden gebracht. Voor oneway Rentals tussen bijv. Coral Coast en de luchthaven Nadi wordt een toeslag berekend. Delivery/Collection fee (bijv. Nadi & Suva hotels 4euro, Coral Coast hotels 9euro, Raki Raki hotels 59euro)