Reizen naar Fiji: onze aanbiedingen voor uw droomreis

Diverse aanbiedingen in Fiji

Fiji reis - combinatiereizen

Fiji is een heerlijke reisbestemming in de Pacific, als individuele bestemming maar vooral ook in combinatie met andere bestemmingen. Een rondreis Australië, Nieuw-Zeeland én Fiji bijvoorbeeld of een rondreis Australie en Fiji, een rondreis Nieuw-Zeeland en Fiji of een combinatiereis met Tonga. Twee van de meest bijzondere reizen die wij aanbieden zijn de ultieme 'Stille Zuidzee Symfonie', een 29-daagse reis waarin u Hawaii, Samoa, Tonga én Fiji bezoekt en de 29-daagse 'Bounty Reis' die u naar Fiji, de Cook Eilanden en Frans-Polynesië voert. 

Na enkele weken intensief rondtrekken en veel ervaringen opdoen is Fiji de ideale bestemming om even bij te komen. Niet alleen is dit een buitengewoon mooie bestemming, met alle 333 paradijselijke eilanden waaruit het bestaat, maar ook is dit de bestemming 'Where Hapiness Finds You'. Ultiem (na)genieten verzekerd!  

Wij hebben voor u de volgende combinatiereizen naar Fiji geselecteerd:

Strand in Fiji | reizen naar Australië en Fiji

Australie Fiji Combinatie

29-daagse rondreis Australie met strandafsluiter Fiji al vanaf € 4.650 p.p.

Tropisch Cairns en het Great Barrier Reef, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji.

Nieuw-Zeeland Flycamper en Fiji

Nieuw-Zeeland Flycamper en Fiji

35-daagse Flycamperreis Nieuw-Zeeland incl. stopover op Fiji al vanaf € 2.540 p.p.

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië

Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië

29-daagse reis al vanaf € 7.045,- p.p.

Tijdens deze 29-daagse rondreis ontdekt u de parels van de Stille Zuidzee. Deze reis combineerd Fiji, Cook Islands en Frans Polynesië.

Stille Zuidzee Symfonie – Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji

Stille Zuidzee Symfonie – Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji

29 dagen eiland hoppen al vanaf € 6.770 p.p.

Tijdens deze rondreis bezoekt u Hawaii, Fiji, Tonga en Samoa. Geniet van de parels van de Pacific! Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden.

Fiji Tonga Reis Paradise Lost

Fiji Tonga Reis Paradise Lost

24 dagen in paradijs, prijs op aanvraag.

Reis Fiji en Tongaᅠ| boek uw maatwerkreis naar Fiji of Tonga bij Pacific Island Travel

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis al vanaf € 3.160 p.p.

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Melanesian Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji

Melanesian Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji

23-daagse droom combinatie al vanaf € 5.090,- p.p.

Start je reis in de wereldstad Sydney. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo. Laat u betoveren!

Fiji Reis Hong Kong Discovery

Fiji Reis Hong Kong Discovery

Fiji Reis Hong Kong Discovery

Reis Fiji en Hong Kongᅠ| boek uw maatwerkreis naar Fiji of Hong Kong bij Pacific Island Travel

Vakantie Fiji boeken

Wilt u een vakantie naar Fiji boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.