Fiji reizen - start uw Fiji reis hier!

Where happiness finds you!

Bula! Een Fiji vakantie brengt u naar een wondermooie bestemming ‘where happiness finds you’. Een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen en te genieten van het warme welkom van de bevolking.

"Fiji me" is dé slogan om uw Zuidzee-droom waar te maken. In een wereld van meer dan 333 eilanden en talloze, mogelijke activiteiten, heeft u de zekerheid een onvergetelijke tijd door te brengen.

Fiji is niet alleen een waar paradijs om heerlijk tot rust te komen, maar kent ook een grote variatie in landschappen en koraalriffen. Geniet van de tropische oerwouden, ruige bergen, verborgen watervallen, hagelwitte stranden met wuivende palmbomen en zwem langs muren van onaangetast koraal bewoond door honderden kleurrijke vissen en vliegende reuzenmanta’s. De eilanden zijn ideaal als je van snorkelen, duiken of wandelen houdt, maar natuurlijk kun je ook heerlijk chillen vanuit je hangmat met uitzicht op de lichtturquoise zee.

Fiji specialist

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende facetten die belangrijk zijn voor uw Fiji vakantie. Hier vindt u o.a. algemene informatie over Fiji en een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Daarnaast voorzien onderstaande informatieblokken u van een overzicht van de reisaanbiedingen voor Fiji, voorbeelden van verschillende rondreizen in Fiji en praktische reisinformatie zoals bijvoorbeeld de verschillende eilanden die u tijdens uw vakantie Fiji kunt bezoeken. Fiji is een bestemming die u uitstekend kunt combineren met bijvoorbeeld een rondreis Australië of een rondreis Nieuw-Zeeland: u krijgt een mooie afwisselende reis, waarbij u twee totaal verschillende bestemmingen tijdens één vakantie kunt ervaren.  

Met onderstaande informatie bieden wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis helemaal naar wens kunt invullen. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget, alvast bekijken aan welke excursies u tijdens de reis wilt deelnemen en het globale reisplan uitstippelen voor uw Fiji vakantie.

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en wij informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een heerlijk ontspannen Fiji vakantie tegemoet!

Vakantie in Fiji

Vakantie in Fiji

Vakantie in Fiji

Ontdek de ongerepte natuur van de Fiji eilanden tijdens een onvergetelijke reis op maat met dé Fiji Specialist - Pacific Island Travel

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Diverse aanbiedingen in Fiji

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar Fiji of Fiji gecombineerd met een andere bestemming.

Rondreis in Fiji

Rondreis in Fiji

Diverse rondreizen in Fiji

Breidt uw vakantie in Fiji uit met excursies, tours en rondreizen. De excursies vindt bij de bestemmingspagina's over Fiji.

Hotels en accommodatie in Fiji

Hotels en accommodatie in Fiji

Prachtige accommodaties in Fiji

Pacific Island Travel is dé specialist in het verzorgen van maatwerkreizen naar de Stille Zuidzee. Dit blijkt ook uit het ruime aanbod uit accommodaties. Alle vormen van accommodatie die u bij ons kunt boeken zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Huwelijksreis In Fiji

Huwelijksreis In Fiji

Uw droomreis, onze specialiteit!

Fiji is tevens ook een perfecte "honeymoon" bestemming als u op zoek bent naar romantiek, avontuur en ontspanning.

Viti Levu

Viti Levu

Tips voor uw verblijf op Viti Levu - Fiji

Viti Levu is het hoofdeiland van Fiji en is aan alle kanten omgeven door diverse prachtige buiteneilanden, sommigen gewoon per boot bereikbaar.

Buiteneilanden

Buiteneilanden

De verschillende buiteneilanden van Fiji

Bezoek tijdens uw verblijf één of meerdere prachtige buiteneilanden in Fiji.

Excursies

Rondreizen, tours en excursies in Fiji

Naast prachtige accommodaties in Fiji, bieden wij voor uw verblijf ook diverse excursies, tours en rondreizen aan.

Fiji reis boeken

Wilt u uw reis naar Fiji boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.