Fiji
Startpagina voor reizen en vakanties naar Fiji

Fiji vakantie - overzichtspagina

Start uw vakantie naar Fiji hier!

Bula! Een Fiji vakantie brengt u naar een wondermooie bestemming ‘where happiness finds you’. Een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen en te genieten van het warme welkom van de bevolking.

Met meer dan 300 eilandjes en een mix van Melanesische en Polynesische cultuur is Fiji een bijzondere bestemming om te bezoeken. Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende facetten die belangrijk zijn voor uw Fiji vakantie. Hier vindt u o.a. algemene informatie over Fiji en een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Daarnaast voorzien onderstaande informatieblokken u van een overzicht van de reisaanbiedingen voor Fiji, voorbeelden van verschillende rondreizen in Fiji en praktische reisinformatie zoals bijvoorbeeld de verschillende eilanden die u tijdens uw vakantie Fiji kunt bezoeken. Fiji is een bestemming die u uitstekend kunt combineren met bijvoorbeeld een rondreis Australië of een rondreis Nieuw-Zeeland: u krijgt een mooie afwisselende reis, waarbij u twee totaal verschillende bestemmingen tijdens één vakantie kunt ervaren.  

Met onderstaande informatie bieden wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis helemaal naar wens kunt invullen. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget, alvast bekijken aan welke excursies u tijdens de reis wilt deelnemen en het globale reisplan uitstippelen voor uw Fiji vakantie.

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en wij informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een heerlijk ontspannen Fiji vakantie tegemoet!