Aston Waikiki Sunset

Ideaal gelegen 3* hotel

Ligging: Dit condominium resort ligt aan de rand van Waikiki -in de buurt van Diamond Head en een blok van Waikiki Beach. Bij hethotel is een openbaar vervoershalte met busverbinding naar Waikiki enHonolulu Downtown. In Waikiki vindt u een ruim aanbod van restaurants,winkels en attracties, die u te voet kunt bereiken (15 minuten lopen).

Kamers: Hetappartementen-hotel biedt One- en Two-Bedroom Suites. De suites zijneen goede keuze voor gezinnen, de Two Bedroom Suite is geschikt voormaximaal zes personen. De suites zijn ruim en met frisse tintengedecoreerd. Ze zijn ingericht met tropische meubels, complete keukens,prive Lanai (balkon) met een geweldig uitzicht op Diamond Head, op deblauwe Stille Oceaan, of op de groene bergen van de Koolau gebergte. Zebeschikken over airco, balkon, badkamer, volledig ingerichte keuken,kluisje, televisie, haardroger, wekkerradio en highspeedinternetaansluiting (extra fee). De suites worden dagelijksschoongemaakt en er zijn muntautomaten wasmachines en drogers op elkeetage.

Faciliteiten: Het Aston Waikiki Sunset beschiktover een verwarmd zwembad, omringd door een sundeck met ligstoelen,BBQ's en eettafels. Voorts beschikt het resort over een sauna en eenverlichte tennisbaan. In de lobby staan computers met internettoegang(extra fee).

Exclusief: Ter plaatse betaalt ueen Resort Fee per kamer per nacht, deze bedraagt USD 20,00. Met deResort Fee betaalt u voor het gebruik van koffie & thee faciliteitenop de kamer, een dagelijkse krant, lokale telefoongesprekken, gebruikvan kluisje op de kamer en toegang tot internet. Ook dit is afhankelijkvan het hotel wat inclusief de resort fee is.