Ala Moana Center

op Oahu (Hawaii)

Het Ala Moana Shopping Center is het grootste winkelcentrum van Hawaï en het grootste openluchtwinkelcentrum ter wereld. Ala Moana ligt tussen Waikiki en het centrum van Honolulu. Het winkelcentrum opende in 1959, u vindt er zo'n 310 winkels en restaurants, met een totale verhuurbare oppervlakte van 200.000 m². Alle grote mode- en juwelen merken zijn vertegenwoord in het winkelcentrum. De tuinen in het winkelcentrum met palmen en prachtige bloemen zorgen voor een aangename ambiance.

Ala Moana Beach Park

Tegenover het Ala Moana Shopping Center ligt het Ala Moana Beach Park - een stadspark met een breed gouden zandstrand van bijna een mijl lang en afgeschermd van het passerende verkeerslawaai door een bos van statige palmbomen. Zwemmers moeten zich ervan bewust dat bij eb het strand overgaat in een diep kanaal dat plotsteling afloopt in de diepte.

Ala Moana is enorm populair, maar toch groot genoeg zodat het nooit te druk aanvoelt. Dit is waar veel lokale bewoners komen om te gaan lopen na het werk, beachvolleyballen en te genieten van een picknick. Het park beschikt over alle faciliteiten, waaronder verlichte tennisbanen, voetbalvelden, picknicktafels, drinkwater, toiletten, buitendouches en badmeester torens.

Het schiereiland dat uitsteekt aan de zuidoostkant van het park is Magic Island. De outrigger kano-teams van omliggende scholen oefenen hier in de late namiddag. In de zomer is het een hot surfstrand. Het hele jaar door kunt u een idyllische zonsondergang zien tijdens een wandeling rond de omtrek van het schiereiland, terwijl zeilboten de naburige Ala Wai Yacht Harbor invaren.

Adres

1201 Ala Moana Boulevard
Entree: gratis

Regionale Informatie over de eilanden van Hawaii

Vakantie Oahu

Vakantie Oahu

Oahu, hoofdeiland van Hawaii

Vakantie Oahu Hawaii? Boek voordelig bij Pacific Island Travel dé specialist. Persoonlijk advies, service en kwaliteit. Bekijk snel onze reizen en bespaar.

Vakantie Maui

Vakantie Maui

Vakantie tips voor uw rondreis op Maui (Hawaii)

Vakantie Maui Hawaii? Boek voordelig bij Pacific Island Travel dé specialist. Persoonlijk advies, service en kwaliteit. Bekijk snel onze reizen en bespaar.

Vakantie Kauai

Vakantie Kauai

Vakantie tips voor uw rondreis op Kauai (Hawaii)

Vakantie Kauai Hawaii? Boek voordelig bij Pacific Island Travel dé specialist. Persoonlijk advies, service en kwaliteit. Bekijk snel onze reizen en bespaar.

Vakantie Lanai

Vakantie Lanai

Vakantie tips voor uw rondreis op het Lanai(Hawaii)

Vakantie Lanai Hawaii? Boek voordelig bij Pacific Island Travel dé specialist. Persoonlijk advies, service en kwaliteit. Bekijk snel onze reizen en bespaar.

Vakantie Molokai

Vakantie Molokai

Vakantie tips voor uw rondreis op Molokai (Hawaii)

Vakantie Molokai Hawaii? Boek voordelig bij Pacific Island Travel dé specialist. Persoonlijk advies, service en kwaliteit. Bekijk snel onze reizen en bespaar.

Vakantie Big Island

Vakantie Big Island

Vakantie tips voor uw rondreis op het Big Island (Hawaii)

Vakantie Big Island Hawaii? Klik hier voor al onze reizen naar Big Island. Boek voordelig uw droomreis bij Pacific Island Travel dé Hawaii-specialist.