The Westin Maui Resort & Spa

Gezinsvriendelijk 4* hotel

Ligging: Westin Maui ligt op een land van 12 hectare aan deoceaan. The Westin Maui ligt naast het Whalers' Village en op 10 minutenvan het Ka'anapali Golf Resort en de Ka'anapali Golf Course South. Eris een gratis pendeldienst naar deze locaties en naar het centrum vanLahaina dat op 4,8 km van het resort ligt.

Kamers: Luxe kamers met een koelkast en eeneigen balkon met uitzicht op het terrein of de oceaan.

Faciliteiten: WestinMaui beschikt over een complete spa, 5 buitenzwembaden met een groteglijbaan en een gedeelte voor alleen volwassenen. De 4 restaurants enbars van Westin Maui serveren traditioneel Hawaiiaanse gerechten. Derestaurants variëren van Tropica, dat gastronomische gerechten serveert,tot het Colonnade Café, waar u terecht kunt voor snacks en het ontbijt.Het resort heeft ook een kinderclub.

Exclusief: Terplaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht. Het bedrag isafhankelijk van het hotel en is terug te vinden bij de reisbescheiden.De resort fee geeft u recht op toegang tot het sportcentrum, gratisinternet, fles water in de kamer en parkeergelegenheid. Ook dit isafhankelijk van het hotel wat inclusief de resort fee is.