Plantation Hale Suites

Simpel 2,5* hotel

Ligging: Gelegen aan de schilderachtige Royal Coconut Coast ,nabij Coconut Plantation Market Place, waar zich een verscheidenheid aanwinkels en familierestaurants bevindt. Het Wailua Golf Course ligt op 6minuten rijden van het Plantation Hale Suites. Het strand van WaipouliBeach op loopafstand.

Kamers: Alle suites van PlantationHale Suites beschikken over kabel-tv met een dvd- en blu-rayspeler.Verder zijn ze uitgerust met een terras of balkon. De suites zijnvoorzien van een volledige uitgeruste keuken.

Faciliteiten: Erzijn 3 zwembaden met hot tubs en een eigen spa, verder beschikt hetover een shuffleboardveld en eigen barbecuefaciliteiten. Bij de receptiekunt u reserveringen maken voor watersporten en andere activiteiten.

Exclusief: Terplaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht. De resort feebedraagt ± USD 15.00 (onder voorbehoud). De resort fee geeft u recht optoegang tot het zwembad, toegang tot de spa, toegang tot het strand,badlakens, internet toegang, koffie & thee faciliteiten, kluisje inde kamer, dagelijkse ochtendkrant, parkeerplaats en lokaletelefoongesprekken. Ook dit is afhankelijk van het hotel wat inclusiefde resort fee is.