Orion Cruises
Ontdek de Kimberleys in combinatie met Bali

Orion Cruises

De Orion Expedition is een modern en luxe expeditieschip dat in de periode april t/m september vaart voor de kust van de Kimberleys. De cruise begint en eindigt in Darwin, en bezoekt de Vansittart Bay, de Hunter River, Kuri Bay, Montgommery Reef, Broome, Talbot Bay (Horizontal Waterfalls), Bigge Island en King George River & Gorge. De Orion Cruise doet een groot aantal zeer interessante maar ook zeer afgelegen plaatsen aan, waar u op andere wijze onmogelijk kunt komen. Het is dus een unieke belevenis. Zo ziet u bij de eilanden van de Buccaneer Archipel Aboriginals, die op nog zeer oorspronkelijke wijze leven. Er wordt ondermeer geankerd in ver landinwaarts strekkende baaien van de Kimberleys, waar u een indruk krijgt van zeer de bijzondere natuur (bijv. bij de Horizontal Waterfalls). Alle excursies zijn bij de cruise inbegrepen. In de meeste gevallen gaat u per zodiac naar het strand, waar deskundige gidsen u rondleiden.

Route

* Kimberley Expedition Cruise van Darwin naar Broome via oost Timor of v.v.
* Kimberley with Spice Cruise van Broome naar Bali via west Timor
* Art of the Kimberley Cruise van Darwin naar Broome via oost Timor
* Kimberley with Spice Cruise van Broome naar Bali via oost Timor

Voor de actuele vertrekdata van de verschillende cruises raden wij aan contact met ons op te nemen.

Faciliteiten en service aan boord

Het schip heeft 53 zeer ruime en comfortabele hutten, waarbij u de keuze heeft uit 4 type Staterooms en 4 type Suites. Elke hut biedt uitzicht op zee en is voorzien van luxe badkamer, TV, dvd/cd speler, minibar, kluis en internet. Het schip beschikt over een uitstekend restaurant (met open sitting), bar, café, observation lounge, bibliotheek (met internet), theater (o.m. voor presentaties & briefings), ziekenboeg, boetiek, gym, jacuzzi, healthcentre, beauty salon, sundeck en marina platform (waar vandaan u ook kunt kajakken en snorkelen).

Voorwaarden en belangrijke informatie

Voor de actuele voorwaarden en belangrijke informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers, wij helpen u graag met het organiseren van de Expedition Cruises.