Hotels

Hotels in Aitutaki

Aitutaki Escape | hotels Cook Eilanden

Aitutaki Escape

5* luxe & privacy

Het Aitutaki Escape heeft een directe ligging aan het strand, met zicht op één van de mooiste lagunes ter wereld. Geniet van de romantische zonsondergangen en de authentieke Polynesische elegantie!

Aitutaki Lagoon Resort And Spa | hotels Cook Eilanden

Aitutaki Lagoon Resort and Spa

4* met Overwater Bungalow

Gelegen aan de gelijknamige azuurblauwe lagune, op een privé koraaleiland Motu Akitua. Dit unieke resort biedt op een Motu als enige Overwater Bungalows met terras op de Cook Islands.

Aitutaki Village | Hotel Cook Eilanden

Aitutaki Village

2* klein en eenvoudig

Het Aitutaki Village is een klein en eenvoudig gerund resort voor de prijsbewuste reiziger. Door de rust en de ligging is het ideaal om te snorkelen en andere watersporten te beoefenen.

Etu Moana Beach Villas | hotels Cook Eilanden

Etu Moana Beach Villas

4* boutique

Charmant, klein resort met moderne bungalows aan het prachtige strand van Amuri. In de lagune leven talrijke kleurrijke vissen en blauwe zeesterren, die in het Mauri 'Etu Moana' heten.

Pacific Resort Aitutaki | hotels Cook Eilanden

Pacific Resort Aitutaki

5* klein en luxueus

Boutique eilandresort met pittoreske ligging, aan de westkant van Aitutaki, aan een 500 m lang zandstrand, 10 minuten van de luchthaven. Het gebied is voor een groot deel bedekt met tropisch regenwoud.

Paradise Cove | hotels Cook Eilanden

Paradise Cove

2* bungalows

Dit eenvoudige hotel ligt aan de noordwestkant van Aitutaki, direct aan een mooi wit zandstrand. Op loopafstand liggen enkele winkels en restaurants.

Tamanu Beach Resort Aitutaki | hotel Cook Eilanden

Tamanu Beach Resort

3,5* in Polynesische stijl

Het resort ligt aan de westkant van de Aitutaki atol, direct aan de beroemde turkooisblauwe lagune. Met een restaurant aan het water, kunt u genieten van een cocktail bij zonsondergang.