• Strand op Aitutaki, Cook Eilanden
  • Zonsondergang op Aitutaki, Cook Eilanden
  • Vakantie Cook Eilanden
  • Anatakitaki Cave (Kopeka Cave)
  • Manuia Beach Hotel, Arorangi, Rarotonga
  • Overwater Bungalow bij Aitutaki Lagoon Resort & Spa
0 1 2 3 4 5

Cook Eilanden - Excursies

Dagtours en uitstapjes op de Cook Eilanden

Excursies op de Cook Eilanden

Een selectie van excursies op de Cook Eilanden:

Filter hier de getoonde Tours
Anatakitaki Caves
Atiu - Cook eilanden
Door de weelderige en groene natuur rijdt u naar de Anatakitaki Caves, de thuisbasis van de endemische Kopeka. Stevige schoenen is van essentieel belang! Optioneel kunt u zwemmen in het heldere water.
Birdwatching Met Birdman George
Atiu - Cook eilanden
Birdman George bekommert zich om de Kakerori vogel, die vanuit Rarotonga naar Atiu werd gehaald om hem daar te kunnen beschermen, evenals de Rimatara papegaaien. Tijdens deze halve dagexcursie laat Birdman George u kennismaken met het beschermingsprogramma en de vogels van Atiu.
Captain Tama's Lagoon Cruise
Rarotonga - Cook eilanden
Halve dagexcursie tussen de middag naar de lagune van Rarotonga. Ontdek de kleurrijke koralen en vissen. De boot beschikt over een glasbodem en ook snorkeluitrusting mag u gebruiken. Een typische barbecue lunch wordt geserveerd op Koromiri Island.
Discovery Tour
Aitutaki - Cook eilanden
Ontdek Aitutaki per 4WD-voertuig. U rijdt over afgelegen wegen op het eiland en beklimt het hoogste punt. Bezoek historische en culturele plaatsen op Aitutaki en leer meer over het leven van de vroegere Maori's van de Cook Islands.
One Foot Island Cruise
Aitutaki - Cook eilanden
's Ochtends wordt u bij uw hotel opgehaald. Aan boord van de 'Lagoon Lova' verkent u de kristalheldere lagune. U bezoekt het eiland Akaiami, vroegere stopover van Air New Zealand, op de 'Coral Route'. Volgende stop is One Foot Island. Geniet van de rustige sfeer op het eiland. Uw dagprogramma…
Pa's Cross Island Trek
Rarotonga - Cook eilanden
Pa, een vrolijke en échte Cook Islander, laat u kennismaken met het minder bekende Rarotonga. Mythes en legendes, uitleg over de flora en fauna en de leuke verhalen van Pa, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. U kunt kiezen tussen een stevige Cross Island Trek (ma/wo/vr) of de rustige Nature…
Terug naar boven