• Strand op Aitutaki, Cook Eilanden
  • Zonsondergang op Aitutaki, Cook Eilanden
  • Vakantie Cook Eilanden
  • Anatakitaki Cave (Kopeka Cave)
  • Manuia Beach Hotel, Arorangi, Rarotonga
  • Overwater Bungalow bij Aitutaki Lagoon Resort & Spa
0 1 2 3 4 5

Cook Eilanden - Aanbiedingen

Reisaanbiedingen en specials voor reizen naar de Cook Eilanden ! Uw droomreis, onze specialiteit!

Reizen naar de Cook Eilanden

Wij hebben voor u de volgende reizen naar de Cook Eilanden geselecteerd:

Nieuw-Zeeland en Rarotonga
Retourvlucht Nieuw-Zeeland met gratis stopover van 6 dagen in Rarotonga, Cook Islands. Overnachtingen met ontbijt en transfers op Rarotonga inbegrepen.
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Cook Eilanden, puur genieten! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. Deze aanbieding combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een gratis stopover op Rarotonga, het bijzonder mooie hoofdeiland van de Cook Eilanden. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 2190,- per persoon
Droomreis Nieuw-Zeeland en Stille Zuidzee
32 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 22 dagen autohuur en arrangement op eiland
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Stille Zuidzee! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. De Droomreis combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 3215,- per persoon
Droomreis Nieuw-Zeeland & Cook Eilanden
32 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 22 dagen autohuur en arrangement op Cook Islands
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Cook Islands! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. De Droomreis combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een stopover in de Cook Islands
Al vanaf € 3215,- per persoon
Cook Eilanden Kia Orana reis
16 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam, 12 hotelovernachtingen, ontbijt, transfers en interisland vlucht.
Kia Orana, welkom in het best bewaarde geheim van de Stille Zuidzee, waar de wereld is zoals hij zou moeten zijn. Tijdens deze reis bezoekt u een stukje authentiek Polynesië en ontdekt u het tropische eiland Rarotonga met haar vriendelijke inwoners en de turkooisblauwe lagune van Aitutaki. De ideale combinatie voor een onvergetelijk verblijf, puur genieten!
Al vanaf € 3610,- per persoon
Cook Eilanden Castaway reis
16 daagse Cook Eilanden vakantie inclusief vlucht met Air New Zealand en KLM en 12 hotelovernachtingen
De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring. Op Atiu - een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol" - kunt u spectaculaire grotten zien van weelderig gevormd koraalsteen. Uiteraard komt u ook op het gebied van tropische flora en fauna aan uw trekken. De gastvrije Polynesische bevolking en het aangename klimaat complementeren dit paradijs op aarde.
Al vanaf € 3905,- per persoon
Frans-Polynesië en Cook Eilanden reis
27 dagen Frans-Polynesië en Cook Eilanden inclusief vlucht met KLM en Air New Zealand en 22 hotelovernachtingen
De Polynesian Explorer reis combineert Frans-Polynesië en de Cook Eilanden. Deze twee eilandengroepen behoren tot de schilderachtigste in de Pacific.
Al vanaf € 5710,- per persoon
Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië
30 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Een unieke reis die 3 zeer uiteenlopende bestemmingen in de Stille Zuidzee met elkaar combineert. Fiji met haar vrolijke inwoners en ongedwongen Melanesische sfeer. Cook Eilanden ongerept en paradijselijk met haar authentieke Polynesische cultuur, en Frans Polynesië met haar ongekende landschappelijke schoonheid.
Al vanaf € 6950,- per persoon
Terug naar boven