Kantoor Breda

Ons nieuwe kantoor ligt in het gebied de "Drie Hoefijzers" in het centrum van Breda, naast het Centraal Station. Ons kantoor bevindt zich in een kantoorgebouw genaamd Regus en is gemakkelijk bereikbaar per auto of lopend vanaf het station

Drie Hoefijzers is een begrip in Breda. Dit voormalige brouwerijterrein in het centrum wordt getransformeerd tot een bruisend leefgebied met stedelijke allure. Waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hierbij een nieuwe bestemming gekregen. Zoals het voormalig hoofdkantoor van de brouwerij en het brouwhuis. Er is een fraaie mix ontstaan van moderne architectuur en cultuurhistorisch erfgoed, gelegen aan intieme pleinen.

Ons kantoor in Breda is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, uitsluitend op afspraak, tussen 10.00 en 16.00 uur. We stellen het op prijs als u vooraf een afspraak maakt om langs te komen, ook om lang wachten te voorkomen. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al ons personeel heeft in de Pacific gereisd en/of gewoond). Ons kantoor in Eindhoven is uitsluitend op afspraak geopend.

Contactgegevens kantoor Breda

  • Pacific Island Travel
  • Ceresstraat 1 (1ste verdieping)
  • 4811 CA Breda
  • Routebeschrijving via Google Maps 
  • +31 (0)76-20 300 35
  • E-mail: Breda@pacificislandtravel.nl

Bereikbaarheid per auto kantoor Breda

Het Regus gebouw waar Pacific Island Travel zich in bevindt is goed bereikbaar met de auto en u kunt gratis parkeren. Gebruik hiervoor in je navigatiesysteem het adres Ceresstraat 1, 4811 CA Breda. Klik hier voor je persoonlijke Google Maps route.
 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Het Regus gebouw waar Pacific island Travel zich in bevindt is maar 5 minuten lopen vanaf Breda CS. U loopt in oostelijkerichting op het Stationsplein naar de Meerten Verhoffstraat, sla linksaf naar de Stationsweg. U blijft de Stationsweg volgen, u ziet op het gegeven moment een pand met ABInBev aan uw linkerhand. U steekt over en ziet de hoofdingang van Regus aan de achterkant van dit pand.