Kantoor Amsterdam

U bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. Als u graag bij ons langs wilt komen is het van belang eerst een afspraak te maken. Afspraken plannen wij alleen tijdens kantooruren (van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, uitsluitend op afspraak, tussen 10.00 en 16.00 uur). Zo kunt u ervan op aan dat u spreekt met de reisspecialist met de meeste reiservaring naar het gebied dat u wilt bezoeken.

Wat zijn de voordelen om een afspraak te maken?

  • U komt direct bij de reisspecialist terecht met de meeste expertise voor de bestemming waar u naar toe wilt. 
  • De koffie staat klaar. U wordt verwacht, dus u hoeft niet te wachten.
  • We hebben de tijd om u écht te leren kennen. Hoe beter wij weten wat u wilt, hoe beter het wij uw droomreis kunnen waarmaken. 
     

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op het Oosterdokseiland.
ODE (OosterDoksEiland) is een van de mooiste plekken van Amsterdam, tussen de historische binnenstad en het IJ, vlak naast het Centraal Station en op 10 minuten rijden van de Ring A10. 

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, uitsluitend op afspraak, tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al onze reisspecialisten hebben in de Pacific gereisd en/of gewoond).

Contactgegevens

  • Pacific Island Travel
  • Simon Carmiggeltstraat 10(ingang Nijenburg6-50)
  • 1011 DJ Amsterdam
  • Routebeschrijving via Google Maps
  • 020-6261325

Bereikbaarheid per auto

Komt u met de auto, volgt u dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt parkeren in de Oosterdok parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar ons kantoor. U kunt parkeren in het rode gedeelte en uitgang Centrum volgen. U neemt de uitgang genaamd Double Tree by Hilton. U ziet de ingang recht voor u. Bij de draaideur kunt u naar binnen waar u bij de receptie verder geholpen wordt. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping.

Kijk voor meer informatie op: parkingcentrumoosterdok.nl

Route naar Oosterdok parking:

Vanaf de ring A10 Oost
Neem afslag S114, aan het eind van de afrit gaat u linksaf de Zuiderzeeweg op. Weg vervolgen door de Piet Heintunnel. Aan het einde van de tunnel rechts afslaan (S100). Volg vervolgens de Piet Heinkade. Bij het vierde stoplicht (dit is na het passeren van het Muziekgebouw aan het IJ) gaat u rechts af. De weg loopt terug langs het IJ en gaat rechtsaf onder de autoweg door. Na het treinviaduct gaat u rechtsaf. Hier vindt u links de ingang van de garage. Langs deze route zijn de volgende lantaarnpaal borden geplaatst: P Centrum Oosterdok Parking.

Vanaf de ring A10 West
Neem afslag S101. De S101 blijven volgen (Nieuwe Hemweg, Spaarndammerdijk, Tasmanstraat). Vervolgens gaat u rechtdoor de brug over en volgt u de S100 tot het Centraal Station. Na het station de gaat u de eerste afslag links. De weg loopt langs het IJ en gaat rechtsaf onder de autoweg door. Na het treinviaduct gaat u rechtsaf. Hier vindt u links de ingang van de garage. Langs deze route zijn de volgende lantaarnpaal borden geplaatst: P Centrum Oosterdok Parking.

Vanaf het Centrum
Vanaf de Dam rijdt u richting Centraal Station, aan het eind van het Damrak gaat u rechtsaf. Volg de Prins Hendrikkade, tot aan de ODE-brug (tweede stoplicht ter hoogte van de Schreierstoren). Bij deze stoplichten gaat u linksaf de brug op. Direct na de brug slaat u rechtsaf de Oosterdoksstraat in (straat loopt achter het Double Tree by Hilton hotel). Deze weg vervolgen en aan de rechterkant vindt u de ingang van de Oosterdok Parking. Langs deze route zijn de volgende lantaarnpaal borden geplaatst: P Centrum Oosterdok Parking.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Ons kantoor is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als u met uw rug naar het station staat). U loopt voorbij de trams en langs het Double Tree by Hilton hotel. Bij de hoofdingang van het Double Tree by Hilton gaat u de Simon Carmiggeltstraat in. U stapt uit bij de ingang van Double Tree by Hilton. U ziet de ingang recht voor u. Bij de draaideur naast Moshik kunt u naar binnen waar u bij de receptie verder geholpen wordt. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping.