Camper huren in Nieuw-Zeeland

Op zoek naar een Camperreis Nieuw-Zeeland?

Heeft u het idee om een camperreis Nieuw-Zeeland te maken? Nieuw-Zeeland is bij uitstek het ideale vakantieland om per camper te verkennen. Niet is meer ontspannend dan het gehele land in circa drie of vier weken met een camper te ontdekken. U kunt zelf uw route bepalen, de wegen zijn goed en het verkeer is rustig. Bij het camper huren in Nieuw-Zeeland dient u er rekening mee te houden dat Nieuw-Zeeland uit twee hoofdeilanden bestaat. Indien u zowel het Noordereiland als het Zuidereiland bezoekt, kan u gebruik maken van de interislander ferry. Bij de selfdrive-routes treft u een groot aantal routebeschrijvingen aan die u een leuk idee geven voor uw camperreis Nieuw-Zeeland.

Opties voor camper huren Nieuw-Zeeland

Pacific Island Travel heeft een breed assortiment aan camper huren in Nieuw-Zeeland! Zo kunt u kiezen van 2 tot een 6 persoons camper indien u meer comfort wenst tijdens uw camperreis door Nieuw-Zeeland. De camperverhuurders beschikken over een depot in Auckland en Christchurch. Wij raden u aan om vroegtijdig uw camperreis Nieuw-Zeeland te reserveren aangezien een camper huren in Nieuw-Zeeland zeer gewild is gedurende hun zomer (half december tot eind februari).

Verschillende verhuurders voor uw camperreis in Nieuw-Zeeland

Doordat Pacific Island Travel al jaren lang specialist is op camper huren in Nieuw-Zeeland raden wij uit ervaring de volgende verhuurders aan. Apollo, Britz, Maui,en Star RV bieden de modernste voertuigen en beste service. Apollo en Britz bieden de beste prijskwaliteit verhouding en hebben zeer gunstige huurtarieven en -voorwaarden. Daarnaast bieden we ook budget campers aan van Cheapa Hippie en Mighty, welke eenvoudiger zijn ingericht en wat ouder zijn.

 

Waar moet je rekening mee houden bij camper huren Nieuw-Zeeland?

Bij camper huren in Nieuw-Zeeland dient u er rekening mee te houden dat bij de meeste camperverhuurders standaard slechts een basisverzekering is inbegrepen met een relatief hoog eigen risico (excess). De bestuurder dient minimaal 21 jaar te zijn. Een Nederlands rijbewijs is voldoende om te mogen rijden doch een internationaal rijbewijs is raadzaam. De voorwaarden en informatie omtrent verzekeringen, eigen risico en bijkomende kosten van camperhuur staan vermeld bij de betreffende maatschappij. Houdt u er rekening mee dat u een deposit moet stellen bij afhalen van de camper (per creditcard).

Overnachtingsmogelijkheden tijdens uw camperreis Nieuw-Zeeland

Wat betreft overnachtingen tijdens uw camperreis Nieuw-Zeeland zijn er vele mogelijkheden. Wij adviseren in het belang van uw comfort en veiligheid gebruik te maken van campings. U kunt kiezen voor particuliere-campings (zoals de Top 10 Holiday Parks) en campings in de nationale parken van Nieuw-Zeeland. De campings hebben vaak uitstekende faciliteiten en bevinden zich op de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland.

Neem contact op met de specialist voor uw camperreis Nieuw-Zeeland

Lijkt het u leuk om zo’n onvergetelijke camperreis door Nieuw-Zeeland te maken? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag met een op maat gemaakte camperreis door Nieuw-Zeeland. Wij zijn elke werkdag telefonische bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur als u een camper wilt huren in Nieuw-Zeeland. Ook kunt u op afspraak langskomen op ons kantoor in Amsterdam of Eindhoven. Wij vertellen graag uit eigen ervaringen over een camperreis door Nieuw-Zeeland!!.

Campings in Nieuw-Zeeland

Als u er individueel op uit trekt in Nieuw-Zeeland - bijv. met een camper - vragen klanten ons vaak over de kampeermogelijkheden. Er is een ruime keuze aan mooi gelegen en goede campings in Nieuw-Zeeland. Ze liggen verspreid over het land en beschikken vaak over voorzieningen als elektriciteit voor uw voertuig, goede sanitaire voorzieningen, wasserettes en veel ruimte.

Kampeerders uit Europa zijn vaak onder de indruk van de schone en mooie sanitaire voorzieningen en de ruime faciliteiten op campings in Nieuw-Zeeland. Vaak liggen de campings op fraaie en aantrekkelijke locaties en het management helpt u graag bij het plannen van lokale excursies of openbaar vervoersmogelijkheden.

Kampeermogelijkheden

In principe mag u in Nieuw-Zeeland vrij kamperen, maar dat betekend niet dat u overal zomaar mag gaan staan met uw camper of tent. Zo mag u niet in de bebouwde kom vrij parkeren en ook niet in natuurparken. Op het terrein van particulieren mag u alleen kamperen nadat u vooraf goedkeuring heeft gevraagd. Met het oog op uw comfort, het millieu-effect en de veiligheid adviseren we u zoveel mogelijk gebruik te maken van campings onderweg.