Reisadvies Verenigde Staten - Hawaii

Reizen naar de Verenigde Staten zijn mogelijk! Wilt u een vakantie naar Hawaii plannen voor 2022 of 2023? Neem dan gerust contact met ons op of oriënteer alvast op onze rondreis pagina, klik hier

Kan ik naar de Verenigde Staten en/of Hawaii reizen met de huidige corona maatregelen?

Momenteel zijn de grenzen van de Verenigde Staten en Hawaii geopend voor internationale gevaccineerde reizigers met een negatief PCR-testbewijs* niet ouder dan een dag voor vertrek. Er is geen quarantaine plicht bij aankomst. Er geldt voor de Verenigde Staten op dit moment wel een oranje reisadvies. Wij kunnen de reis voor u uitvoeren maar vragen u wel een ‘Verklaring bij reizen met reisadvies code Oranje’ te ondertekenen. 

* Op de website van de VS immigratie, waar jij naar verwijst, staat een negatieve Covid-19 Test. Die term zou ik ook hier in zetten. Uit eigen ervaring weet ik dat een Antigen Test voldoende is. Goedkoper, sneller en bij een PCR test kan je na een besmetting langer positief testen. Ik weet alleen niet of je dat op de website moet zetten. Houd het maar bij een negatieve Covid-19 test. Dan kan je de rest wellicht mondeling toelichten mochten mensen daar vragen over hebben.  

Check altijd de meest actuele informatie omtrent reizen naar de Verenigde Staten. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van de Amerikaanse overheid, klik hier.
Pacific Island Travel is niet verantwoordelijk voor veranderingen in de inreisvoorwaarden van de Amerikaanse overheid. Dit geldt natuurlijk ook voor al onze andere bestemmingen.