• Vakantie Lamington National Park - Australië
  • Vakantie Lamington National Park - Australië
  • Vakantie Lamington National Park - Australië
0 1 2

Vakantie Lamington National Park - Australië

50 km landinwaarts vanaf de Gold Coast ligt het Lamington National Park, één van de mooiste nationale parken van Queensland. Hier kunt u lange en korte wandelingen maken, de prachtige natuur verkennen en talrijke vogels en andere dieren observeren. Het natuurpark staat op de werelderfgoedlijst. Het park ligt ca. 100 km ten zuiden van Brisbane in het hinterland van de Gold Coast. Het bergachtige gebied maakt deel uit van de MacPherson Ranges. Het park, met een oppervlakte van 205 km², ligt op een plateau 900 m boven zeeniveau. Het park wordt gekenmerkt door een ruig berglandschap, watervallen, bergbeekjes, regenwoud en een unieke flora en fauna.

In het Laminington park liggen twee plekken waar u kunt verblijven; Binna Burra en O'Reileys. U kunt vanuit beide plekken wandeltochten maken door het park. Er zijn meer dan 160 km aan wandelpaden aangelegd. De Border Track verbindt O'Reileys met Binna Burra. Bij het bezoekerscentrum van Binna Burra is een camping en een "treetop walk" waarmee u tussen de boomtoppen kan wandelen.

Aan de westzijde van van het park - boven op de Green Mountains ligt O'Reilly's. O'Reilly's is een is een bijzondere plek, wat u duidelijk zal worden wanneer u meer over de geschiedenis te weten komt. Na deze informatie wandelt u de Tree Top Walk, waarbij u op 16 meter hoogte als het ware over het regenwoud loopt. U heeft een uitzicht over de oude Antarctic Beach bomen en de talrijke flora en fauna in dit gebied.

Bij Binna Burra verblijft u aan de oostzijde van het Lamington National Park, bovenop een berg. Binna Burra is via een bochtige bergweg bereikbaar vanuit Beechmont en ligt op ongeveer 75 km van Brisbane. Bij Binna Burra ligt een lodge, een camping, een bezoekerscentrum en een cafétaria. De vegetatie varieert van subtropisch en gematigd regenwoud tot droog eucalyptusbos. Binna Burra heeft een bezoekerscentrum, café, herberg, camping en picknickfaciliteiten. Binna Burra is een voor natuurliefhebbers uniek wandelgebied. Er lopen wandelpaden naar de bovenloop van de Coomera River, naar de Coomera Gorge, de Ship Stern Range en de nederzetting O'Reillys.

Toen de regering van Queensland het omringende land aankocht om de omvang van het nationale park te vergroten bleef Binna Burra in privéhanden. De naam is van Aboriginal oorsprong. Het woord betekent "waar de beuk groeit", een verwijzing naar de standplaats van de Antarctische beuk (Nothofagus moorei) die in het nabij gelegen regenwoud groeit.

[Titel Kader]

[Tekst Kader]

Hoogtepunten van Lamington National Park zijn:

Hoogtepunten van Lamington National Park

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Lamington National Park.


Titel

Tekst

Reizen naar Australië

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Australië geselecteerd:


Australië Flydrive - geniet in uw eigen tempo
27-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen huurauto
Geniet in uw eigen tempo! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze flydrive kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.
Al vanaf € 1860,- per persoon
Australië Flycamper reis - Vrijheid ten top!
27-daagse rondreis Australië! Deze camper reis is inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur
Deze camper reis biedt u maximale vrijheid! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid per camper reizen. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Kiest u voor de oostkust kunt u bijvoorbeeld ook een camping bij het strand zoeken. Het ultieme gevoel van vrijheid is ook dat u kunt lunchen op de meest bijzondere plekken met uw eigen boterham. Met deze flycamper reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.
Al vanaf € 1990,- per persoon
Australië en het grandioze Zuidoosten + Bali
28-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Singapore Airlines
Een heerlijke reis om te ontsnappen aan de Nederlandse winter. U vliegt naar Adelaide en haalt daar een huurauto op waarmee u in 16 dagen door het grandioze Zuidoosten naar Sydney rijdt. De route kunt u zelf bepalen of vooraf door ons laten vastleggen. Na een aantal dagen genieten in Sydney vliegt u naar Bali waar u de reis afsluit met een aantal relaxdagen aan het strand.
Al vanaf € 2520,- per persoon
Australië reis - Sydney, Outback & Reef
27-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Emirates, verblijf Sydney, Red Centre en autohuur
Bij deze afwisselende reis maakt u kennis met de contrasten van het Australische landschap. U bezoekt de Metropool Sydney, de uitgestrekte woeste Outback en de gevarieerde groene en tropische oostkust van Cairns tot aan Brisbane. In de Outback maakt u in een kleine groep (max. 16 personen) een comfortabele kampeersafari. U bezoekt Ayers Rock, de Olgas en Kings Canyon. Langs de oostkust heeft u de keuze uit een huurauto of camper waarbij u zelf uw route en reistempo bepaalt.
Al vanaf € 3085,- per persoon
Verlaten Westkust - 29 dagen
29 daagse Australië vakantie inclusief vlucht met Singapore Airlines, hotelovernachtingen en autohuur.
De westkust met haar overwegend onbekende nationale parken biedt een interessante variatie aan landschappen en een indrukwekkende flora en fauna. Ontdek het authentieke Australië!
Al vanaf € 4125,- per persoon
Australië Flydrive - East Coast Discovery
27 dagen inclusief vlucht met Cathay Pacific, 24 hotelovernachtingen en 22 dagen huurauto
Een goede voorbereiding op uw reis naar Australië is het halve werk. Dit temeer aangezien veel reizigers in een beperkte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Australië willen zien. Er is vaak tijd te kort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een eind op weg helpen. Met deze autorondreis hoeft u geen kostbare tijd te voordoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in perfecte accommodaties. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 4440,- per persoon
Rondreis Australië en Fiji
29 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam met Cathay Pacific en Fiji Airways
Tropisch Cairns en het Great Barrière Rif, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji. U treft het allemaal in deze 29 daagse reis. Laat u verassen door de contrasten van Australië en de vriendelijke bewoners van Fiji.
Al vanaf € 4450,- per persoon
Melanesia Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji
23 dagen Sydney, Vanuatu en Fiji inclusief vlucht met Cathay Pacific, 19 hotelovernachtingen, transfers en excursies.
Een droomcombinatie van de metropool Sydney en 2 zeer uiteenlopende Zuidzee bestemmingen. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo. Fiji, waar de bevolking een vrolijkheid en liefde voor het leven heeft die je bijna nergens anders in de wereld aantreft. Islandhoppen in de Stille Zuidzee, laat u betoveren!
Al vanaf € 4935,- per persoon
Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea en Australië
35 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Afgezonderde volksstammen, ongerepte jungle, paradijselijke privé-eilandjes – op Papoea-Nieuw-Guinea wachten talloze geheimen op ontdekkers. Met deze individuele reis met verblijf in de beste ecolodges en vervoer per privéjet bent u daar straks één van. De overstap naar Australië is snel gemaakt, Cairns in de top van tropisch Noord-Queensland, ligt slechts op 1 uur en 25 minuten vliegen van Port Moresby. Een ongekend avontuur vol wonderen wacht op u.
Al vanaf € 7915,- per persoon
Wereldreis via Zuid-Amerika en Tahiti 22 dgn
22 dagen wereldreis met Peru, Paaseiland, Tahiti, Australië en Hong Kong
Een wereldreis is nog steeds iets bijzonders. Maak kennis met fascinerende metropolen als Sydney en Hong Kong, indrukwekkende Inca ruïnes zoals Machu Picchu en het mythische Paaseiland. Ontspan ondertussen een paar dagen in Tahiti, het paradijs van de Stille Zuidzee. Een unieke combinatie. Keuze uit twee hotelcategorieën: 3 * hotels (Standard (=STD)) of 4 * hotels (Superior (=SUP)).
Al vanaf € 8500,- per persoon

Hotels en Resorts in Lamington National Park

Een selectie van de hotels en resorts in Lamington National Park:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Australië

Voor informatie over vervoer in Australië verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Australië-pagina.

Terug naar boven