Hotels

Hotels in de Kimberley

Emma Gorge

Emma Gorge

Bezoek in de Kimberley regio zeker de pittoreske Emma Gorge met een verfrissend meer. Klik hier voor meer informatie.

Mitchell Falls Wilderness Lodge | rondreis Australië

Mitchell Falls Wilderness Lodge

APT Wilderness Lodge die mooi geïntegreerd is in het ongerepte landschap en omgeven wordt door Livistonia palmen en eucalyptusbomen. Nabij de indrukwekkende Mitchel Falls. Klik hier voor meer informatie.

Oongkalkada Wilderness Camp

Oongkalkada Wilderness Camp

Oongkalkada Wilderness Camp beschikt over eenvoudige iglotenten met isomatten en slaapzakken! Klik hier voor meer informatie.

Home Valley Station

Home Valley Station

Het indrukwekkende landschap van East Kimberley en de authentieke outback experience zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Klik hier voor meer informatie.

Kimberley Hotel | rondreis Australië

Kimberley Hotel

Ideale tussenstop tussen Fitzroy en Kununurra in het verlaten outback stadje. Tevens goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Wolf Creek meteorietkrater en het Purnululu National Park per 4WD.

El Questro Wilderness Park

El Questro Wilderness Park

Een luxueuze homestead voor veeleisende reizigers. De homestead ligt in een van de meest afgelegen en mooiste streken van Australië, de Kimberley regio. Klik hier voor meer informatie.

Bell Gorge Wilderness Lodge | rondreis Australië

Bell Gorge Wilderness Lodge

De schilderachtig gelegen APT Wilderness Lodge kijkt uit op de King Leopold bergen en is een comfortabele uitvalsbasis om de kloven van de westelijke Kimberley te verkennen. Klik hier voor meer informatie.

Mount Elizabeth Station

Mount Elizabeth Station

Ervaar de schoonheid van de authentieke Kimberley. Klik hier voor meer informatie.